Samsung a lansat Notebook 9 Pro, primul laptop cu accesoriu S Pen

27.06.2017
Samsung a lansat Notebook 9 Pro, primul laptop cu accesoriu S Pen

Dezvăluit în cadrul ediţiei Computex 2017, noul portabil foloseşte un design cu balama oferind deschidere la 360°, permiţând plierea ecranului de spatele carcasei şi folosirea dispozitivului în modul tabletă.

Cu preţ de pornire începând de la 1099 dolari pentru modelul de 13.3” şi 1299 dolari pentru varianta de 15”, Notebook 9 Pro este motorizat de procesoare Intel Core i7 din generaţia a şaptea, ajutat cu 8GB sau 16GB memorie RAM. Sistemul de operare Windows 10 este găzduit pe un SSD de 256 GB. Lista dotărilor este completată cu difuzoare stereo, port USB-C folosit pentru transferuri de date şi alimentare, două porturi USB 3.0 de mărime normală, ieşire HDMI, slot microSD şi webcam compatibil cu tehnologia Windows Hello plasat deasupra ecranului.

Laptop cu design 2-in-1, Samsung Notebook 9 Pro este disponibil în două variante, cu ecran de 13.3” şi 15”. Ambele sunt livrate cu accesoriul S Pen, transportat într-un compartiment special prevăzut pe lateralul carcasei. Momentan, nu există informaţii privind preţul şi disponibilitatea seriei Notebook 9 Pro în pieţele de desfacere europene.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult