Samsung Galaxy Book 3, prezentat cu imagini și specificații neoficiale

31.01.2023
Samsung Galaxy Book 3, prezentat cu imagini și specificații neoficiale

Samsung Galaxy Book 3 va fi echivalentul portabilelor Surface sau MackBook Pro, livrat într-o carcasă cu format slim și greutate de numai 1.8 Kg.

Potrivit detaliilor furnizate de SnoopyTech, o sursă de zvonuri pe tema produselor Samsung nelansate, Galaxy Book 3 folosește o platformă X86 cu procesor Intel Core 13th Gen și accelerare grafică GeForce RTX 4070.  Concret, este vorba de cel mai nou procesor Intel Core 13-th Gen (Core i5/i7, în funcție de echiparea selectată), ajutat cu 32GB memorie LPDDR5 RAM și SSD de 1 TB cu interfață PCIe 4.0 NVMe. Lista dotărilor ar continua cu două porturi USB-C (compatibile Thunderbolt 4), ieșiri HDMI de mărime normală, doi conectori USB 3.2 de mărime normală, slot microSD și conectori Jack 3.5mm pentru căști și microfon.

Samsung va livra modelul Galaxy Book 3 cu acumulator suportând încărcare rapidă, la putere de până la 65W folosind adaptorul USB-C inclus în pachetul cu accesorii. Noul laptop vine cu Windows 11 preinstalat. Lista dotărilor este completată cu sistem de difuzoare quad-speaker, certificate Dolby Atmos.

Familia completă de dispozitive Galaxy Book pare că va cuprinde mai multe dispozitive cu trăsături diferite: Galaxy Book 3 360, Galaxy Book 3 Pro, Galaxy Book 3 Pro 360 și Galaxy Book 3 Ultra.

Deși sunt bazate pe Windows 11, este de așteptat ca noile portabile să ofere compatibilitate cu accesoriul S Pen.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult