Seria Nitro 5 de laptopuri Acer adresate pasionaţilor de jocuri, disponibilă în România

01.11.2017
Seria Nitro 5 de laptopuri Acer adresate pasionaţilor de jocuri, disponibilă în România

Anunţate în luna mai la New York, notebook-urile Acer Nitro 5 sunt acum disponibile de acum şi în magazinele din România, cumpărătorii având de ales între mai multe configuraţii ce includ grafică şi procesoare furnizate de Intel şi AMD.

Pasionaţii de gaming pot configura laptopul dorit alegând între patru tipuri de plăci grafice: NVIDIA GeForce MX 150, GTX 1050, GTX 1050Ti sau AMD Radeon RX 550, asociate cu procesoare Intel Core i7 sau i5 de generaţia a 7-a şi a 8-a sau procesoare AMD A12 sau FX generaţia a 7-a, cu până la 32GB memorie DDR4.

Opţiunile pentru stocare acoperă SSD-uri PCIe (până la 512GB), pentru accelerarea timpului de boot şi reducerea timpilor de încărcare în jocuri, sau HDD de 1TB pentru cei care îşi doresc mai mult spaţiu de stocare. Gama de porturi disponibile include un port USB 3.1 Type-C (Gen 1), un port USB 3.0, două porturi USB 2.0 şi un port HDMI 2.0, care poate suporta rate de refresh de până la 90 Hz. Accesul la internet este posibil prin conexiune Gigabit Ethernet, sau placa de reţea wireless 802.11ac 2×2 MIMO.

Nitro 5 dispune de ventilatoare duale cu tehnologie Acer Coolboost, care permit utilizatorilor să controleze manual procesul de răcire atunci când o utilizare intensă necesită un impuls suplimentar.

Toate modelele dispun de ecran FHD cu diagonală 15.6” şi finisaj anti-glare, respectiv difuzoare cu tehnologie Dolby Audio Premium şi Acer TrueHarmony.

Portabilele Acer Nitro 5 sunt disponibile la preţuri începând cu 2999 lei şi până la 4399 lei. Oferta include şi garanţia Free Pick Up and Return, asigurând preluarea prin curier a produsului defect în perioada de garanţie şi returnarea acestuia după reparare.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult