Sony a anunţat gama VAIO Fit – laptopuri uşoare şi elegante cu preţuri accesibile

08.05.2013
Sony a anunţat gama VAIO Fit - laptopuri uşoare şi elegante cu preţuri accesibile

Sony a anunţat debutul unei noi game de laptopuri cu touchscreen, VAIO Fit urmând să completeze sectorul inferior al gamei de portabile din portofoliul companiei.  Acestea urmăresc să atragă utilizatorii interesaţi de laptopuri uşoare şi subţiri, dar care nu deţin fondurile necesare achiziţiei unui Ultrabook, gama urmând să fie împărţită între modelele Fit de bază, axate pe design, şi modelele Fit E, care vor oferi carcase mai subţiri şi mai uşoare.

Sony nu a detaliat încă specificaţiile complete ale produselor, anunţând doar existenţa a patru modele, câte două pentru fiecare gamă, care vor oferi ecrane de 14” şi 15,6”. Un aspect interesant, ţinând cont că noile modele fac parte dintr-o gamă inferioară de preţ, este abandonarea rezoluţie de 1366 x 768 pixeli în favoarea celei HD+ (1600 x 900 pixeli) în cazul modelelor de 14” sau Full HD în cazul celor de 15,6”.

Carcasele cu exterior fabricat din aluminiu vor ascunde configuraţii bazate pe procesoare Intel Core din generaţia a treia, stocare HDD sau hibridă, unitate optică, interfaţă grafică opţională de la NVIDIA cu 1GB sau 2GB memorie dedicată, între 4 şi 12 GB memorie RAM şi tastaturi cu iluminare, care, în cazul modelelor de 15,6”, vor oferi şi Numpad. Lista dotărilor mai include un sistem audio cu difuzoare mari, un webcam îmbunătăţit şi NFC.

Portabilele VAIO Fit 14 şi 15 vor fi disponibile începând cu jumătatea acestei luni la preturi care vor începe de la 650 de dolari, în timp ce modelele VAIO Fit E, mai uşoare dar şi mai puţin puternice, vor avea preţuri care vor începe de la 550 de dolari.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News