Sony aduce update-uri pentru modelele VAIO Z şi VAIO SE

29.03.2012
Sony aduce update-uri pentru modelele VAIO Z şi VAIO SE

Sony a anunţat update-uri pentru două din modelele sale din clasa business, VAIO Z şi VAIO SE. Topul de gamă, cel mai puternic şi mai uşor ultra-portabil de pe piaţă, a primit un procesor nou. El vine acum cu Intel Core i7-2640M, un model dual core tactat la 2,8 GHz, ce poate ajunge la 3,5 GHz cu Turbo Mode.

Sony VAIO Z - acum cu cititor de Blu-ray

Ecranul de 13.1” are acum rezoluţie full HD şi este de tip VAIO Display Premium. Unitatea optică din Power Media Dock citeşte acum discuri Blu-ray, în comparaţia cu cea DVD RW testată de noi. În pachetul laptopului, producătorul include acum o husă neagră din piele şi bateria extinsă. Toate aceste upgrade-uri vor fi disponibile în curând şi în ţara noastră, la acelaşi preţ de 12.000 lei cu care Sony VAIO Z a fost vândut anul trecut.

Sony VAIO SE, acum cu cititor de amprentăSony

Sony VAIO SE este unul din cele mai uşoare laptopuri de 15” de pe piaţă. Cu placă video dedicată şi baterie de şase celule inclusă el cântăreşte 1,96 kg. El a primit acum un sistem de securitate a datelor, necesar pentru un laptop business. Între cele două butoane ale touchpad-ului a apărut un cititor de amprentă, iar HDD-ul poate avea acum până la 640 GB. Procesorul Intel Core i7 menţionat mai sus este disponibil şi pentru VAIO SE, configuraţia ce-l include urmând să coste aproximativ 5.500 lei. Modelul cu procesor Intel Core i5 va costa în jur de 4.500 lei. Cele două portabile Sony VAIO Z şi VAIO SE vor ajunge pe piaţa românească în următoarele săptămâni.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News