Sony pregăteşte un VAIO E de 14” restilizat

12.04.2012
Sony pregăteşte un VAIO E de 14” restilizat

De fapt, nu doar Sony pregăteşte modele noi pentru lunile următoare. Toţi producătorii majori vor să aducă modele noi odată cu lansarea noii serii de procesoare Ivy Bridge de la Intel. În cazul de faţă, au apărut imagini cu modelul de 14” din seria VAIO E şi ele arată bine. Disponibil în trei culori: alb, negru şi roz, laptopul este rotunjit la colţuri şi are o tastatură chiclet cu butoane colorate pe margine şi iluminate. Touchpad-ul nu are vreun buton diferenţiat şi va putea fi cel mai probabil apăsat.

Sony VAIO E 14P

Sony VAIO E 14P, aşa cum este denumit noul model, vine cu unitate optică, iar bateria sa ar trebui să ofere până la 7 ore de lucru. O primă configuraţie va include un procesor Intel Core i3-2350M ce rulează la 2,3 GHz, 4 GB RAM şi un HDD de 500 GB. Alături de placa video integrată de la Intel, în carcasa laptopului are lor şi una AMD Radeon 7670M cu 1 GB RAM. Este foarte posibil ca cele două porturi USB 3.0 disponibile să fie motorizate de chipset-ul integrat de la Intel. Laptopul mai este dotat cu încă două porturi USB 2.0.

Sony VAIO E 14P, cu unitate optică

Una din facilităţile interesante ale lui Sony VAIO E 14P este suportul pentru control prin gesturi. Camera web poate recunoaşte poziţia utilizatorului în faţa laptopului şi poate fi folosită pentru comenzi. Mişcarea mâinii permite navigarea înainte şi înapoi în browser şi în galeria foto, precum şi oprirea temporară a muzici şi ajustarea volumului. Sony VAIO E 14P este aşteptat în luna mai, la un preţ ce nu a fost specificat de producător.

Sony VAIO E 14P are tastatura iluminată

Sony VAIO E 14P - cele trei culori disponibile

Urmărește Go4IT.ro pe Google News