Sony VAIO AW are 18.4 inch, adio portabilitate

10.09.2008
Sony VAIO AW are 18.4 inch, adio portabilitate

În timp ce mai toţi producătorii tradiţionali de laptopuri şi alte companii din afara domeniului se înghesuiesc să vină pe piaţă cu mini laptopuri, Sony se împotriveşte cu încăpăţânare curentului şi scoate un notebook cu ecran de 18.4 inch.

Un lucru e clar, seria Sony VAIO AW nu are nimic în comun cu portabilitatea. Să cari după tine un laptop de 18 inch nu va fi cu certitudine o sarcină foarte uşoară. În schimb, VAIO AW are ceva în comun cu LCD-urile BRAVIA. Şi anume, ecranul luminat cu 3 LED-uri (roşu, verde şi albastru), care se laudă cu o reproducere naturală a culorilor. Acelaşi ecran oferă rezoluţie HD, 1920 x 1080 pixeli.

Sub capotă, Sony VAIO AW ascunde un procesor Intel Core 2 Duo T9600, o placă video NVIDIA GeForce 9600M GT cu 512 MB memorie şi un RAID format dintr-un SSD de 128 GB şi un SATA de 500 GB. Din ecuaţie lipseşte deocamdată cantitatea de memorie RAM, însă am aflat că printre soft-urile incluse se vor număra Photoshop Lightroom şi Elements ale celor de la Adobe.

Sony VAIO AW va fi lansat în Japonia în următoarele sătpămâni. Preţul nu a fost anunţat oficial, însă după cum este cunoscută politica de preţuri a celor de la Sony pentru seria VAIO, se aşteaptă să fie peste 3.000 de dolari.

Sony VAIO AW

Urmărește Go4IT.ro pe Google News