Sony Xperia Tablet Z Kitchen Edition – pentru amatorii de fripturi şi tehnologie

13.09.2013
Sony Xperia Tablet Z Kitchen Edition - pentru amatorii de fripturi şi tehnologie

Încercând să descopere nişe neexploatate de care să profite, producătorii au uneori idei năstruşnice, care reuşesc să obţină mai multe zâmbete decât profituri. Ultimul înscris pe această listă este Sony, care a anunţat lansarea tabletezi sale Xperia Tablet Z într-o ediţie pentru… bucătărie.

Tableta este acelaşi model pe care l-am testat şi ne-a plăcut, dar probabil că cineva de la Sony şi-a zis că din moment ce produsul este rezistent la praf şi stropi de apă, aceasta este rezistent şi la făină şi albuş de ou, iar ideea Xperia Tablet Z Kitchen Edition a fost gata.

Faţă de versiunea standard al produsului, cei 32 Gb de memorie internă vor găzdui patru aplicaţii cu tematică culinară, adică BigOven, Evernote Food, Juicing Recipes şi Food Planner Pro, iar cutia va include şi un termometru digital. Lansat acum vreo doi ani, iGrill este un termometru digital Bleutooth pentru carne, acesta permiţând ajustarea corectă a temperaturii pentru a nu ruina o friptură suculentă şi o aplicaţie pentru monitorizare şi alarme.

Tableta este disponibilă pe site-ul Sony, la un preţ de 650 de dolari, mai mare decât cel al modelului de bază, fiind regretabilă întârzierea cu care acest produs a apărut pe piaţă deoarece serialul Kitchen Nightmares s-a terminat şi am ratat şansa de a-l vedea pe Gordon Ramsay aruncând cu ea în direcţia persoanelor care nu-i sunt pe plac.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News