Toshiba a actualizat gamele de laptopuri U şi M şi face saltul la Haswell şi NVIDIA GT 740M

30.07.2013
Toshiba a actualizat gamele de laptopuri U şi M şi face saltul la Haswell şi NVIDIA GT 740M

După lansarea procesoarelor din a patra generaţie Intel Core, producătorii au început să anunţe modele noi, care beneficiază de autonomia mai mare oferită de cipurile Haswell. Cel mai nou anunţ vine din partea celor de la Toshiba, care au anunţat actualizări pentru gamele U şi M, precum şi câteva modele noi.

Gama U de la Toshiba are acum un nou membru, U50t fiind un Ultrabook cu ecran tactil de 15” care promite sa fie puternic şi totodată accesibil, deşi compania nu a anunţat încă preţul lui pentru a-şi susţine afirmaţia. Noul model are o grosime de 2,1 cm şi o greutate de 2,3 kilograme, carcasa fabricată din aluminiu ascunzând o configuraţie Haswell cu procesor grafic HD 4400, unităţi de stocare HDD cu capacităţi de până la 1 TB, un maximum de 16 GB de memorie RAM şi o baterie care stipulează o autonomie de 7 ore.

Linia M a primit două actualizări pentru modelele Satellite M50 şi Satellite M50t, acestea fiind bazate acum pe procesoare Haswell şi oferidn, opţional, posibilitatea alegerii unei soluţii grafice NVIDIA GT 740M cu 2 GB de memorie dedicaţi. Împreună cu aceste modele au fost anunţate şi versiunile Satellite M50D şi Satellite M50Dt, care sunt similare dar sunt bazate pe procesoare de la AMD. La fel ca modele din seria U, acestea permite configurarea cu HDD-uri cu o capacitate de 1 TB şi un maximum de 16 GB de memorie RAM.

Modelele din ambele game oferă ecrane tactile cu 10 punct de contract, un port HDMI, trei porturi USB 3.0, interfaţă Bluetooth 3.0, card reader, webcam HD cu microfoane cu noise cancellation şi compatibilitate WiDi şi Miracast. Toate modelele vor fi disponibile începând cu cel de-al treilea trimestru al anului, ocazie cu care vom putea vedea şi preţurile acestora.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News