Toshiba oferă noi laptopuri convertibile cu preţ accesibil

15.09.2015

Echipat cu Windows 10 şi afişând un design foarte atrăgător, Toshiba Satellite Click 10 se alătură colecţiei de laptopuri 2-in-1 propuse ca alternative mai puţin costisitoare la portabilele Microsoft Surface.

Cu greutate de numai 540 grame şi 9 mm grosime, Satellite Click 10 poate trece fără probleme drept o tabletă veritabilă, comodă şi uşor de manevrat. Fără ambiţii de a egala laptopurile tradiţionale în termeni de performanţă, Click 10 foloseşte o configuraţie cu procesor Intel Atom x5-Z8300 (nucleu Cherrytrail pe 14 nm, quad-core), ajutat cu 2GB memorie RAM. Recomandat în primul rând pentru multimedia, portabilul oferă ecran de 10.1˝ cu rezoluţie 1920×1200 pixeli, difuzoare stereo şi o cameră foto de 8 MP. Lista dotărilor este completată cu o cameră frontală de 2MP, conectivitate WiFi N şi Bluetooth 4.1, respectiv ieşire video HDMI şi port USB 2.0. Carcasa nedemontabilă adăposteşte un acumulator Li-ion cu 2 celule, având o capacitate de 22.5 Whr.

Toshiba oferă noi laptopuri convertibile cu preţ accesibil

În funcţie de preferinţe şi bugetul alocat, putem opta pentru modelul de 350 dolari cu 32GB memorie internă şi varianta cu 64 GB la preţ de 370 dolari, ambele dispunând de slot microSD pentru expansiune. Pachetul include şi dock-ul cu tastatură şi touchpad, util pentru editare text şi folosirea aplicaţiilor pentru desktop, mai puţin optimizate pentru interacţiune touch.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult