Toshiba Thrive – relansată într-o versiune îmbunătăţită

29.08.2011
Toshiba Thrive - relansată într-o versiune îmbunătăţită

Tableta Toshiba Thrive nu a fost prea bine primită de către public, versiunea actuală fiind criticată pentru grosimea prea mare şi aspectul lipsit de strălucire, dat de finisajul cauciucat ales pentru spatele carcasei.

Toshiba Thrive

Impulsionată de o piaţă foarte competitivă, Toshiba pregăteşte o versiune revizuită a acestei tablete, pusă în valoare de un design mai suplu şi finisaje cu aspect de metal şlefuit.

Noua tabletă Toshiba Thrive pune la dispoziţie aceiaşi conectori micro HDMI, micro USB şi micro SD întâlniţi la prima versiune, însă restricţiile impuse de carcasa mult subţiată va impune folosirea unor adaptoare pentru cel puţin unii din conectorii disponibili.

Sistemul de operare livrat este Android 3.2, rulat cu ajutorul unei configuraţii NVIDIA Tegra 2, în versiune cu procesor dual core la 1GHz.

În afară de un aspect estetic nu prea convingător, prima versiune a tabletei Toshiba Thrive a avut de suferit de pe urma numeroaselor probleme de natură software şi autonomia sub medie oferită de acumulatorul integrat. Dacă problemele software au fost probabil corectate cu o versiune revizuită a sistemului de operare Android, timpul de mobilitate oferit rămâne un subiect sensibil, de care ar putea depinde succesul sau eventualul eşec al acestei tablete.

Toshiba Thrive

În versiunea revizuită, tableta cu ecran de 10.1 inch capătă un aspect mult mai apropiat rivalei iPad 2, pe care a încercat să o concureze fără prea mult succes în ultimele luni.

Noua Toshiba Thrive şi-ar putea face apariţia pe 1 septembrie, la târgul de electronice IFA 2011.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News