Următorul model Surfece Book ar putea fi un laptop convenţional

17.03.2017
Următorul model Surfece Book ar putea fi un laptop convenţional
Microsoft Surface Book 2 ar putea pierde una dintre caracteristicile care au atras cel mai mult la portabilele din generaţia anterioară, însa va compensa pentru asta cu un preţ mai bun şi performanţe competitive.
Portabile cu design 2-in-1, actuala serie Surface Book poate funcţiona atât în rolul de laptop cu tastatură şi touchpad, dar şi ca o tabletă spaţioasă, separând ecranul de corpul tastaturii. Însă potrivit zvonurilor, Microsoft ar fi renunţat la această trăsătură în favoarea unui design convenţional. Aparent, decizia a fost luată din cauza vânzărilor slabe înregistrate cu modelul actual, pus în competiţie cu mai atractiva gamă de portabile Surface Pro.

 

 
Aflat deja în producţie, Surface Book 2 ar urma să fie disponibl începând de luna viitoare la un preţ începând cu 1000 dolari pentru modelul cu ecran de 13.5”.
Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult