VAIO lansează seria de laptopuri „de fashion” C15 cu hardware slab şi preţ mare

27.07.2016
VAIO lansează seria de laptopuri „de fashion” C15 cu hardware slab şi preţ mare

Brandul VAIO nu mai aparţine de compania Sony de câţiva ani deja, iar de anul trecut a început să lanseze noi laptop-uri în Japonia. Faptul că Sony nu mai este la cârmă nu înseamnă că brandul renunţă la statutul premium pe care acesta l-a avut în trecut, iar noua serie C15 de laptop-uri „fashion” demonstrează acest lucru încă odată. Având în vedere că vorbim despre computere cu hardware modest şi preţuri mari, noile VAIO C15 încearcă să compenseze prin design.

Seria C15 vine în diverse variante multicolore precum alb şi arămiu, bleu marin şi gri, galben şi negru sau portocaliu şi kaki. Fiecare dintre aceste variante oferă display-uri de 15” cu rezoluţie HD (1366 x 768 pixeli), 4 GB memorie RAM şi procesoare Intel Celeron 3215U. Având în vedere hardware-ul integrat am putea presupune că vorbim despre laptop-uri de buget, însă VAIO vinde aceste modele la preţul de 66.800 yen, echivalentul a 641 dolari americani în Sony Store. Când acestea vor ajunge în magazine obişnuite, preţul va fi de 94.800 yen, adică aproape 910 dolari.

Variantele alb şi arămiu şi bleu marin şi gri pot fi însă comandate cu upgrade la display Full HD, 8 GB memorie RAM şi procesor Intel Core i3. Laptop-urile VAIO se lansează momentan doar în Japonia, iar compania nu a sugerat că acestea vor fi disponibile prea curând în alte regiuni. 

Citeşte şi VAIO anunţă Z şi Z Canvas, primele produse fără sigla Sony

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult