Vaio şi Mercedes-Benz lansează un laptop

26.05.2017
Vaio şi Mercedes-Benz lansează un laptop

Producătorul japonez de computere portabile Vaio a anunţat parteneriatul cu Mercedes-Benz pentru lansarea a două ediţii speciale pentru laptop-ul Vaio Z Flip. Acestea vor veni în culori speciale, cu iluminare diferită şi logo-ul Mercedes integrat în design, alături de alte câteva briz-briz-uri care să îi încânte pe fanii producătorului german de maşini. Desigur, aceste versiuni vor fi mai scumpe decât modelul obişnuit al laptop-ului.

Vaio Z Flip în versiunea Mercedes-Benz va fi livrat cu o carcasă de culoare albastru închis, cu tastatură iluminată cu LED-uri albastre şi logo-ul Mercedes pe trackpad. Capacul laptop-ului va beneficia de decoraţii cu unul dintre cele două maşini pe care producătorul de maşini doreşte să le promoveze cu această ocazie, conceptul Tokyo Vision şi modelul 300SL, în timp ce fiecare variantă în parte va beneficia de un sunet specific la pornire. Este vorba despre sunetul pe care îl face motorul maşinii atunci când accelerează, care va fi redat la fiecare pornire.

Pentru o carcasă cosmetizată cu logo-ul şi culorile Mercedes, Vaio va cere încă 1.000 de doalri în plus faţă de preţul normal. Laptop-ul lansat anul trecut, echipat cu procesor Intel Core i7 costă 1.299 dolari, în timp ce versiunea Mercedes-Benz costă 2.239 dolari (preţ calculat prin conversia din yeni în dolari).

Întrucât produsele Vaio sunt momentan disponibile doar în Japonia, noul Vaio Z Flip în versiune Mercedes-Benz nu va fi disponibil pentru comandă în Europa.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult