Acer introduce seria G6 de monitoare LED

10.05.2012
Acer introduce seria G6 de monitoare LED

Seria Acer G6 de monitoare pentru PC-uri desktop se face remarcată prin modele cu timp de răspuns cuprins între 2 şi 5 ms, disponibile în versiuni cu diagonale ce pornesc de la 20 inch şi se opresc la 27 inch.

Acer G6

Toate monitoarele sunt prevăzute cu sursă de lumină LED şi afişează imagini folosind panouri cu tehnologie TN. Modelele cu diagonală de 19 şi 20 inch au timp de răspuns 5 ms şi suportă rezoluţia 1440×900 pixeli, respectiv 1600×900 pixeli pentru cele cu ecran de 20 inch. Versiunile cu ecran de 21.5, 23, 24 şi 27 inch suportă rezoluţie Full HD şi au specificat un timp de răspuns de 2 ms.

Acer laudă monitoarele din seria G6 anunţând o valoare de 100.000.000:1 pentru rata de contrast, obţinută prin folosirea sistemului Adaptive Contrast Management. Valoarea reală, fără contrast dinamic, este fără îndoială cu mult mai puţine zerouri în coadă.

În privinţa opţiunilor de conectivitate, ne putem aştepta să găsim intrări VGA, DVI şi HDMI, cu suport HDCP pentru redarea de conţinut video cu sistem DRM de protecţie a drepturilor de autor.

Din păcate Acer nu a dezvăluit data la care monitoarele din seria G6 vor ajunge în magazine. Privind specificaţiile nu foarte extravagante, ne putem aştepta la preţuri competitive, însă compania nu a dat detalii exacte în acest sens.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult