AOC oferă noi modele de monitoare optimizate pentru productivitate

31.05.2016
AOC oferă noi modele de monitoare optimizate pentru productivitate

Pornind de la idea că un monitor modern ar trebui să simplifice multitaskingul şi să crească productivitatea, AOC ne tentează cu noi monitoare UltraWide pe care putem afişa mai multe aplicaţii simultan, monitoare cu ecran curbat şi mai multă flexibilitate pentru configuraţiile multi-monitor.

AOC C3583FQ

AOC C3583FQ

Monitor curbat de 35’’ (21:9) cu o  largă rezoluţie Full HD DE 2569  1080, o viteză îmbunătăţită de 160 Hz şi tehnologia Adaptive-Sync inclusă. Cu o rază de 2000 mm, este mai curbat decât alte monitoare convenţionale curbate, oferind un nivel ridicat de afundare deosebit pentru jucătorii şi utilizatorii multi-task.

AOC U3477PQU

Monitorul ultrawide QHD 34″ (21: 9), cu un panou IPS puternic, o rezolutie impresionanta de 3440 x 1440 pixeli, prezintă mai multe opţiuni şi conexiuni ergonomice (inclusiv USB 3.0 şi HDMI cu funcţionalitate MHL). Acest monitor 34″ (86,7 cm) ultrawide QHD este alegerea potrivită pentru amatorii de cinema şi utilizatorii exigenţi multi-task deopotrivă.

AOC U3477PQU

AOC U3277PQU şi Q3277PQU

U3277PQU dispune de un panou AHVA-IPS cu o rezoluţie de 4K UHD de 3840 x 2160 pixeli, care este de patru ori mai mare decât cea a unui panou standard, Full HD. Utilizatorii fără o placă grafică compatibilă 4K modernă pot obţine în continuare imagini strălucitoare de înaltă rezoluţie cu Q3277PQU şi panoul său QHD AMVA. Rezoluţia QHD de 2560 x 1440 pixeli oferă o densitate a pixelilor imbunătăţită cu mult peste cea a monitoarelor Full HD de aceeaşi dimensiune. Ambele monitoare se prezintă  ca  modelele 32’’ şi sunt bogate în caracteristici. Ele sunt blânde cu ochii şi oferă multe conexiuni, plus tehnologia FREE AOC Flicker.

AOC Q3277PQU

Mai mult spaţiu: productivitate îmbunătăţită cu monitoarele UltraWide

Pentru munca la proiecte şi pentru flexibilitate, utilizatorii trebuie să fie conştienţi de multe progrese în acelaşi timp. Solutia: afişarea mai multor aplicaţii simultan. Astfel, un monitor ultrawide cu rată de aspect 21:9 poate fi alegerea ideală. Mai multe modele noi vin, de asemenea, cu un ecran curbat pentru o experienţă completă de vizionare. AOC C3583FQ şi U3477PQU permit utilizatorului să plaseze aproape patru pagini A4, una lângă alta, sau să obţină o imagine de ansamblu rapidă pentru peste 16 clipuri video, de exemplu de la camerele de supraveghere, afişate una lângă alta, fără distorsiuni. Utilizatorii pot folosi, de asemenea, e-mailul sau messengerul pe o jumătate din spaţiul de lucru şi software-ul lor de birou sau de editare pe cealaltă jumătate. Ecranele cu rezoluţie QHD sau Full HD oferă opţiuni cum ar fi picture in picture sau picture by picture, pentru redarea simultană a mai multor surse de semnal video.

Conectivitate mai mare: monitorul ca un „hub” multitasking

Conectarea mai multor dispozitive periferice direct cu monitorul economiseşte timp şi spaţiu. Modelele AOC U3277PQU şi Q3277PQU oferă o gamă largă de opţiuni, inclusiv DisplayPort, HDMI (MHL acceptată pentru sincronizarea şi încărcarea telefoanelor mobile sau a tabletelor), DVI, VGA şi un hub USB 3.0 pentru transferul de date sau de încărcare a dispozitivelor USB. U3277PQU acceptă şi conexiuni HDMI 2.0, permiţând redarea de conţinut UHD cu până la 60 de cadre pe secundă.

Mai mult din ambele: setările multimonitoarelor

Utilizatorii pot folosi în acelaşi timp, de exemplu, un monitor cu ecran lat cu mai multe dispozitive periferice sau chiar unul, două sau mai multe monitoare suplimentare. Ca rezultat, în special jucătorii hard-core pot încerca ultima experienţă de joc care înconjoară întregul câmp vizual. Şi utilizatorii care lucrează la sarcini extrem de complexe pot construi setările individuale pentru a avea toate aspectele cruciale ale muncii lor dintr-o privire. Cu această ocazie, opţiunile ergonomice, cum ar fi modul de pivotare, pot intra în acţiune pentru a optimiza construcţia individuală.

Vezi si BenQ prezintă noile modele de proiectoare, dedicate competiţiei EURO 2016

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult