Asus lansează un monitor ultrawide, cu ecran de 27”

09.01.2013
Asus lansează un monitor ultrawide, cu ecran de 27”

Asus MX299Q se alătură competitorului LG EA93, conturând astfel o nouă categorie de monitoare pentru PC, cu format ultrawide şi rată de aspect 21:9.

Asus MX299Q

Ceva mai mic decât modelul propus de LG, Asus MX299Q oferă un ecran de 27 inch dar păstrează neschimbată rezoluţia 2560×1080 pixeli. Ecranul cu unghiuri de vizibilitate orizontale de 178° este iluminat cu sursă de lumină WLED şi instalat într-o carcasă cu profil îngust, sprijinită pe un suport din aluminiu cu design elegant.

Opţiunile pentru conectare acoperă intrări DVI-D, Display Port, un conector HDMI cu funcţionalitate MHL, intrare audio Line-In şi un conector pentru căşti.

Sunetul este redat folosind un set de difuzoare stereo cu tehnologie ASUS Sonicmaster, dezvoltată sub supravegherea celor de la Bang & Olufsen ICEpower.

Asus MX299Q va fi disponibil din prima parte a acestui an, la un preţ recomandat de 599 dolari.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult