Asus prezintă Designo Series MX299Q, monitorul ultra-wide pentru profesionişti

11.07.2013
Asus prezintă Designo Series MX299Q, monitorul ultra-wide pentru profesionişti

Asus completează oferta de monitoare ultra-wide cu Designo Series MX299Q, un model cu ecran ultra-wide de calitate superioară şi difuzoare stereo cu tehnologie SonicMaster, potrivit pentru aplicaţii multimedia şi activităţi de procesare imagine.

Asus prezintă Designo Series MX299Q, monitorul ultra-wide pentru profesionişti

Asus MX299Q se prezintă într-o elegantă carcasă cu ramă de 0.8 mm lăţime, susţinută de un picior cu finisaj metalic ce permite ajustarea înclinaţiei ecranului. Modelul dispune de conectori DisplayPort, Dual-link DVI şi HDMI, cel din urmă cu suport MHL (Mobile High-Definition Link) pentru redarea de conţinut audio/video de pe tablete şi dispozitive smartphone compatibile. Pe lateralul carcasei mai găsim o ieşire pentru căşti, respectiv intrare line-in pentru conectarea palyer-ului MP3 sau telefonul mobil.

Asus Designo Series MX299Q - vedere din spate

Ecranul cu tehnologie AH-IPS (Advanced High Performance In-Plane Switching), recomandat prin rată de contrast şi unghiuri de vizibilitate generoase, redă imagini la rezoluţia 2560 x 1080 pixeli pe o suprafaţă echivalentă cu cea oferită de două monitoare clasice de 17 inch (rată de aspect 5:4) şi mai lată cu 33% decât cea oferită de un monitor Full HD. Luminozitatea maximă poate urca până la valoarea de 300 cd/m2, iar timpul de răspuns estimat la 5ms (GtG) ar trebui să fie suficient pentru cerinţele amatorilor de jocuri PC mai puţin pretenţioşi.

Asus Designo Series MX299Q

Pachetul cu accesorii este unul generos şi include pe lângă nelipsitul adaptor AC extern, cabluri DVI-D dual-link, audio, HDMI şi MHL.

Monitorul Asus Designo Series MX299Q va lua drumul magazinelor europene chiar din această lună, însă preţul de vânzare nu este cunoscut deocamdată.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult