ASUS Republic of Gamers a lansat monitoarele pentru jocuri ROG Strix XG32VQ şi XG35VQ

12.01.2018
ASUS Republic of Gamers a lansat monitoarele pentru jocuri ROG Strix XG32VQ şi XG35VQ

ASUS ROG Strix XG32VQ şi ROG Strix XG35VQ sunt monitoare curbate, cu diagonale de 32” şi 35”, adresate pasionaţilor de jocuri PC.

ROG Strix XG32VQ este un monitor cu rată de refresh la  144Hz şi acoperire de 125% a spectrului de culoare sRGB, în timp ce ROG Strix XG35VQ este cel mai mare monitor curbat din familia ROG, cu rată de refresh la 100Hz. Ambele modele folosesc tehnologia Adaptive-Sync (FreeSync) pentru un gameplay fără efect de tearing şi dispun de iluminare ASUS Aura Sync, permiţând sincronizarea perfectă cu alte componente şi periferice compatibile Aura.

Atât ROG Strix XG32VQ, cât şi XG35VQ au o curbură 1800R, asigurând că fiecare punct de pe ecran este echidistant faţă de ochi. ROG Strix XG35VQ pune la dispoziţie un ecran cu rată de aspect 21:9, care oferă mai mult spaţiu de joc faţă de un monitor WQHD, şi o rezoluţie UWQHD (3440 x 1440). Mai mult, ROG Strix XG35VQ beneficiază şi de tehnologia ASUS Extreme Low Motion Blur, care îmbunătăţeşte claritatea obiectelor aflate în mişcare.

Lista funcţiilor dedicate îmbunătăţirii experienţei de joc mai cuprinde şi Tasta GamePlus, care furnizeză acces instant la diferite tipuri de reticul, un cronometru afişat pe ecran, un contor de cadre pe secundă şi funcţia de aliniament a ecranului. GameVisual oferă până la şapte moduri prestabilite pentru a optimiza efectele vizuale pentru diferite tipuri de jocuri. Softwareul utilitar DisplayWidget le permite jucătorilor reglarea rapidă a setărilor sau configurarea ASUS GameVisual, App Sync şi a filtrelor de lumină albastră.

Monitorul ROG Strix XG32VQ este disponibil în România la un preţ de aprox. 3000 lei, iar ROG Strix XG35VQ va intra pe piaţa locală în luna februarie la un preţ de aprox. 4500 lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult