BenQ lansează o nouă generaţie de monitoare cu ecran VA+LED

21.08.2012
BenQ lansează o nouă generaţie de monitoare cu ecran VA+LED

BenQ îşi extinde gama de monitoare LED cu noi modele de 21.5, 24 şi 27 inch, ce folosesc ecrane cu panouri VA.

Noua generaţie de monitoare VA LED BenQ include seriile GW, EW, VW şi BL, ce acoperă de la modelele entry-level până la cele premium.

BenQ GW2250HM VA LED

Monitoarele BenQ GW, primele din această gamă, reprezintă seria de monitoare „all-purpose”, adresată utilizatorilor care îşi doresc un raport foarte bun între preţ şi calitatea imaginilor afişate. Seria GW promite imagini de mai bună calitate decât este posibil cu monitoarele bazate pe tehnologie TN, unghiuri de vizibilitate de până la 178° şi rată de contrast nativ 5000:1. Noile panouri VA pe 8 biţi, cu sursă de lumină LED, pot reda o paletă de 16.7 milioane de culori, pentru tranziţii line şi stabile între nuanţele fine de culoare. Alături de unghiuri de vizibilitate superioare, monitoarele BenQ cu ecran VA redau un negru intens şi minimizează dispersia luminii, sporind astfel performanţele contrastului.

BenQ GW2250HM VA LED

Noile monitoare sunt disponibile în România prin partenerii oficiali BenQ, la preţuri care încep de la 599 lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video