BenQ lansează SW320, un monitor adresat fotografilor profesionişti

24.03.2017
BenQ lansează SW320, un monitor adresat fotografilor profesionişti

BenQ SW320 dispune de un panel IPS cu procesare pe 10-biţi şi spaţiu de culoare Adobe RGB, respectiv instrumente avansate de calibrare a culorii.

BenQ anunţă disponibilitatea modelului BenQ SW320, un monitor destinat profesioniştilor din domeniul fotografiei, dotat cu un ecran 4K de 31.5 inch oferind suport pentru conţinut HDR10.

Datorită gamutului extins ce acoperă 99% din spaţiul de culoare Adobe RGB, 100% sRGB, Rec. 709 si DCI-P3,  ecranul IPS de 10-biţi ajutat de un LUT 14-bit 3D oferă o reproducere precisă a culorilor, cu o valoare Delta E mai mică de 2. Bine calibrat din fabrică, noul produs poate evita timpul pierdut cu efectuarea de corecţii suplimentare.

SW320 reprezintă tot ce are BenQ mai bun de oferit în materie de tehnologie, atunci când vine vorba de redarea precisă a culorilor” a declarat Conway Lee, Preşedinte BenQ. “Acest monitor HDR, echipat cu un gamut de culoare extins, duce imagistica profesională pe noi culmi, răspunzând solicitărilor şi dorinţelor fotografilor profesionişti”.

BenQ SW320 – principalele caracteristici:

  • Acoperire de 99% pentru spaţiul de culoare Adobe RGB şi Certificare Technicolor
  • Suport pentru conţinut High Dynamic Range (HDR). SW320 poate reda conţinut video HDR, atât prin intrarea HDMI, cât şi prin cea de Display Port.
  • True 10-Bit Color Depth, 14-Bit 3D LUT, ΔE ≤ 2. Redând peste un miliard de culori, tabela 3D LUT de 14 biţi a lui SW320 garantează o reproducere precisă a culorilor, cu o deviaţie Delta E sub 2, aşa cum este reglementată de CIE (Comission Internationale de l’Eclairge’s).
  • BenQ Palette Master Element. SW320 oferă utilizatorului opţiunea de calibrare, folosind softul BenQ Palette Master Element împreună cu un colorimetru.
  • Funcţia Brightness Uniformity. Pentru o experienţă vizuală autentică, SW320 obţine o iluminare clară şi uniformă pe tot ecranul.
  • Mod GamutDuo şi moduri Black&White avansate. Modul GamutDuo permite afişarea simultană a conţinutului, în două spaţii de culori diferite, una în spectrul de culoare AdobeRGB şi cealaltă în spectrul sRGB. Fotografiile pot fi vizualizate şi cu un efect de film alb-negru, cu trei previzualizări prestabilite înainte de post-procesarea fotografiei.
  • Hotkey Puck şi Pro Shading Hood. Acest controler unic oferă o modalitate rapidă şi uşor accesibilă de a schimba modurile de culoare şi imagine, în timp ce noul shading hood detaşabil poate fi folosit în modul portret sau peisaj, blocând lumina ambientală şi reflexiile pentru a oferi o reproducere exactă a culorilor.

Modelul pune un accent puternic pe o conectivitate variată, oferind ca şi conexiuni cu PC-ul un port HDMI, DisplayPort şi Mini DisplayPort 1.4 în cazul utilizării de sisteme Mac sau plăci grafice de ultimă generaţie în configuraţii Windows. În acelaşi timp, pentru transferul rapid de pe mediile de stocare mobile, utilizatorul are posibilitatea de a utiliza un hub USB 3.0 şi un cititor de carduri SD.

BenQ SW320 este disponibil prin partenerii oficiali BenQ în România la un preţ recomandat de raft de 7449 lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult