Dell lansează monitorul UltraSharp 32, cu tehnologie IGZO şi rezoluţie 3840×2160

Autor: Aurelian Mihai 24.07.2013
Dell lansează monitorul UltraSharp 32, cu tehnologie IGZO şi rezoluţie 3840×2160

Dell îşi extinde gama de monitoare destinate mediului profesional cu un model de 32 inch, capabil să redea imagini la rezoluţie 4k (3840×2160 pixeli) folosind o paletă impresionantă de 1.07 miliarde culori.

Dell UltraSharp 32

Realizat cu un ecran bazat pe tehnologie IGZO şi capabil să redea imagini de 4 ori mai clare decât un televizor Full HD cu diagonală similară, monitorul Dell UltraSharp 32 adresează nevoile unei categorii selecte de utilizatori entuziaşti şi profesionişti în domeniul foto/video. Aceştia vor aprecia cu siguranţă ecranul cu filtru mat, optimizat pentru a reduce reflexiile fără a degrada prea mult claritatea imaginii. Panoul cu tehnologie IGZO promite contrast peste medie, respectiv nivel de negru excelent pentru redarea detaliilor fine din imagini întunecoase. Suplimentar, paleta de 1.07 miliarde culori – de 64 ori mai bogată decât cea a unui monitor standard – garantează reproducerea fidelă a nuanţelor fine din imagini, fără a risca denaturarea culorilor sau separarea acestora în benzi distincte.

Comparat cu modelele anterioare din seria UltraSharp, monitorul înlocuieşte piciorul de susţinere din plastic cu unul din aluminiu, păstrând însă opţiunile pentru ajustarea ecranului pe înălţime şi înclinaţie.

Dell UltraSharp 32 dispune de intrări HDMI, DisplayPort şi mini DisplayPort, hub USB încorporat şi card reader inclus pe rama ecranului.

Acompaniat de software specializat pentru calibrarea culorilor, monitorul Dell UltraSharp 32 va ajunge în magazine spre finalul acestui an. Din păcate preţul de achiziţie nu a fost dezvăluit.

Tags: