LG prezintă noi monitoare cu ecran IPS şi suport 3D

22.12.2011
LG prezintă noi monitoare cu ecran IPS şi suport 3D

LG a pregătit pentru începutul de an 2012 o nouă serie de monitoare PC, cu ecrane iluminate folosind tehnologie LED şi bazate pe matrice de tip IPS, recunoscută pentru performanţele bune la redarea de filme şi poze.

LG prezintă noi monitoare cu ecran IPS şi suport 3D

Noile monitoare sunt împărţite în seriile DM92, DM82 şi DM52, respectiv D43 3D cu sport pentru afişarea de conţinut 3D stereoscopic.

Seria LG DM92 ne prezintă un design de calitate premium, cu ramă subţire şi suport de susţinere cu finisaj cromat. Ecranul Full HD cu diagonala 27 inch este optimizat pentru aplicaţii multimedia şi jocuri PC, redate în mod 2D sau 3D, folosind ochelari cu tehnologie 3D pasivă.

Monitoarele din seria LG DM82 sunt caracterizate de un design futuristic şi elegant, pus în valoare de un picior de susţinere metalic şi bază de susţinere îngustă, cu formă pătrată. Ecranul cu tehnologie IPS oferă funcţionalitate 3D, iar sistemul audio cu difuzoare stereo de 7W promite o experienţă audio convingătoare.

Seria LG DM52 cuprinde monitoare cu diagonală de 23 şi 27 inch, oferite într-un pachet optimizat pentru eficienţă şi flexibilitate, ce combină tehnologia ecranelor IPS cu funcţionalitatea 3D. Alături de conectivitatea HDMI, monitoarele din seria DM52 pun la dispoziţie şi un Hub USB pentru ataşarea comodă a diverselor accesorii.

Seria LG D43 3D include mai multe tehnologii şi facilităţi dedicate afişării de conţinut 3D. Monitorul promite imagini 3D strălucitoare şi culori vii, obţinute prin activarea modului 3D effect special adaptat pentru acest gen de conţinut.

LG D43 dispune de un procesor dedicat, capabil să asigure conversia conţinutului 2D clasic în format 3D fără a necesita instalarea de software suplimentar.

Noile monitoare LG din seria DM92, DM82, DM52 şi D43 3D vor fi disponibile la nivel global începând cu luna februarie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News