Philips a lansat un monitor UHD de 40˝, oferind pe un singur ecran spaţiul de lucru a 4 monitoare Full HD

Autor: Aurelian Mihai 04.12.2014
Philips a lansat un monitor UHD de 40˝, oferind pe un singur ecran spaţiul de lucru a 4 monitoare Full HD

Adresat profesioniştilor care doresc să beneficieze de cât mai mult spaţiu pentru maximizarea productivităţii, Philips BDM4065UC este un monitor Ultra HD cu ecran generos de 40˝ oferind de patru ori mai multă claritate şi rezoluţie decât monitoarele Full HD obişnuite.

Echipat cu un panou LCD bazat pe tehnologie VA, monitorul este recomandat pentru editare foto şi producţie video, unde ecranul cu densitate mare de afişare şi paletă de 1.07 miliarde culori promite claritate şi fidelitate excelentă a culorilor. Prin folosirea tehnologiei MultiView, utilizatorii pot afişa patru ferestre Full HD simultan. În plus, pentru utilizatorii care doresc si mai mult spaţiu de lucru, designul foarte subţire al marginii permite alăturarea a două monitoare de 40˝, rezultând o imagine extinsă cu aspect panoramic.

Philips BDM4065UC

Pentru conectare avem la dispoziţie interfaţă DisplayPort 1.2, permiţând folosirea ecranului la rezoluţia nativă (3840×2160 pixeli) cu 60Hz rată de actualizare a imaginii. În plus, monitorul oferă suport MHL pentru folosirea împreună cu dispozitive mobile, Hub cu 4 porturi USB 3.0, respectiv conexiune HDMI 1.4 pentru streaming video şi audio de la un PC sau o altă sursă AV.

Monitorul Philips BDM4065UC este disponibil în magazinele din Europa de la sfârşitul lunii noiembrie.

Tags: