Philips lansează un nou monitor 4K de 31.5”, echipat cu panou VA şi tehnologia UltraColor

09.11.2016
Philips lansează un nou monitor 4K de 31.5”, echipat cu panou VA şi tehnologia UltraColor

MMD, partener licenţiat al Philips pentru producţia de monitoare prezintă Philips 328P6VJEB un monitor cu diagonală 31.5” şi rezoluţie 3840×2160 pixeli, recomandat profesioniştilor în proiectare CAD, graficieni şi entuziaşti care doresc să aibă la dispoziţie un spaţiu de lucru generos.

Acest nou monitor Philips a fost dezvoltat împreună cu utilizatori profesionişti precum graficieni, ingineri CAD şi experţi financiari. Aceştia sunt nişte utilizatori pentru care reproducerea exactă a imaginilor pe ecran până în cele mai mici detalii este cheia de a rămâne productivi şi eficienţi la locul de muncă. Tehnologiile avansate dedicate culorilor şi rezoluţiei fac din acest monitor alegerea potrivită pentru utilizatorii profesionişti care caută o precizie ridicată a culorii şi a rezoluţiei la un preţ foarte accesibil” a declarat Artem Khomenko, Product Manager Philips monitoare Europa din cadrul MMD.

Ecranul construit în jurul unu panou LCD bazat pe tehnologie AMVA (advanced multi-domain vertical alignment) promite unghiuri de vizibilitate generoase  contrast ridicat. Totodată, tehnologia Philips UltraColor oferă o paletă mai bogată de culori, acoperind 95% din gama cromatică NTSC faţă de tipica valoare de 72%. UltraColor garantează că imaginile de pe ecran sunt redate într-o culoare cât mai apropiată de cea a obiectelor din viaţa reală, de acest aspect beneficiind atât aplicaţiile profesioniste cât şi divertismentul media.

Iluminarea ecranului este asigurată cu o sursă de W-LED echipată cu tehnologia Flicker-free.

Conceput pentru profesionişti, monitorul include conectivitate MHL care permite utilizatorilor să difuzeze conţinutul de pe dispozitivele mobile, funcţionalitate Picture-in-Picture şi Picture-by-Picture pentru afişarea simultană a două surse de semnal video, hub USB 3.0 pentru conectarea facilă a perifericelor USB şi aplicaţie SmartControl pentru ajustarea comodă a setărilor pentru imagine. Opţiunile pentru conectivitate includ DisplayPort, HDMI 2.0, DVI-D şi VGA.

Monitorul Philips 328P6VJEB va putea fi găsit în magazinele de specialitate înainte de finalul acestei luni, cu un preţ recomandat de 3199 Lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult