Samsung pregăteşte un nou monitor QLED cu ecran curbat, oferind suport Thunderbolt 3 pentru conectare la sisteme Mac

Autor: Aurelian Mihai 03.01.2018
Samsung pregăteşte un nou monitor QLED cu ecran curbat, oferind suport Thunderbolt 3 pentru conectare la sisteme Mac

Cu nume oficial Samsung CJ791, modelul pregătit pentru debutul oficial la CES 2018 va fi primul monitor din lume echipat cu port Thunderbolt 3

Adresat îndeosebi utilizatorilor de sisteme MacBook Pro, monitorul cu rată de aspect 21:9 pune la dispoziţie un ecran de 34” cu rezoluţie 3440×1440 pixel şi timp de răspuns 4ms.

Ecranul optimizat pentru o calitate a imaginii foarte ridicată are curbură medie (1500R) şi promite unghiuri de vizibilitate de până la 178°. Sursa de lumină cu tehnologie QLED asigură un colorit bogat, acoperind 125% din spectrul Adobe sRGB.

Completând oferta obişnuită de conectori DisplayPort şi HDMI, portul Thunderbolt 3 oferă în plus posibilitatea de a alimenta laptopul conectat în limita unei puteri de 85W, eliminând nevoia pentru folosirea unui adaptor AC.

Adresat atât clienţilor din mediul business, cât şi utilizatori obişnuiţi pasionaţi de jocuri şi filme, Samsung CJ791 va fi disponibil la începutul acestei primăveri cu un preţ rămas deocamdată neprecizat, dar cu siguranţă unui destul de piperat.

 

Tags: