Seria de monitoare Philips UltraColor primeşte două noi modele, cu diagonale 24” şi 27”

21.07.2016
Seria de monitoare Philips UltraColor primeşte două noi modele, cu diagonale 24” şi 27”

MMD, partenerul Philips licenţiat pentru producţia de monitoare, anunţă extinderea seriei de monitoare UltraColor pentru utilizatorii casnici.

Philips 246E7QDAB şi 276E7QDAB includ tehnologie UltraColor, permiţând redarea unor culori vii şi mai profunde, ajutând la o experienţă de vizionare mai captivantă. Prin intermediul UltraColor, monitoarele pot acoperi până la 85% din spectrul de culoare NTSC (faţă de 72% la monitoarele obişnuite), redând imagini mai fidele şi mai clare.

Vedem un interes imens în rândul utilizatorilor casnici pentru o performanţă cât mai ridicată a culorilor care în urmă cu câţiva ani era cerut doar de profesionişti. Prin intermediul acestor monitoare UltraColor, MMD oferă utilizatorilor domestici culori cu adevărat uimitoare pentru divertisment şi diversele aplicaţii folosite de aceştia. De asemenea ne-am asigurat ca monitoarele să prezinte un design plăcut care să fie mai mult în concordanţă cu spaţiile domestice decât cu birourile”, declară Artem Khomenko, product manager Philips monitoare la MMD.

Spre deosebire de îmbunătăţirile care funcţionează doar prin reglajul fin al software-ului pentru a potrivi balansul de culoare, UltraColor funcţionează la nivelul panoului LCD.

Ecranele IPS cu rezoluţie 1920×1080 pixeli beneficiază şi de tehnologia Filcker-free (anti scintilaţie), pentru o imagine stabilă ce păstrează ochii utilizatorilor neobosiţi chiar şi după ore întregi de vizionare.

La fel ca şi celelalte monitoare din seria E-Line, noile modele respectă promisiunea unui design elegant. Acestea sunt disponibile în finisaj negru lucios cu suport metalic, subţire şi elegant, beneficiind şi de un spaţiu de stocare al cablurilor. Ambele modele beneficiază de ecrane edge-to-edge şi de margini înguste ceea ce creează un aspect unitar pentru o minimă distragere a atenţiei în timp ce monitorul este folosit. Liniile elegante sunt completate de un panou frontal care este total lipsit de butoane tactile, în schimb există o cheie de comutare EasySelect plasată discret pe partea din spate pentru a face reglaje rapide şi a monitoriza setările.

Prin conectarea telefonului inteligent sau a unui alt dispozitiv mobil compatibil MHL, utilizatorii pot afişa fotografii şi clipuri video direct pe ecranele monitoarelor 246E7QDAB şi 276E7QDAB, dar se şi pot juca jocuri sau vizualiza fotografii şi clipuri video Full HD la calitate Ultracolor – însoţite sunet complet digital. În plus, dispozitivul mobil este încărcat în timp ce acesta este conectat la display, păstrând energia bateriei indiferent de cât de mult timp durează sesiunea.

Noile modele de monitoare Philips 246E7QDAB şi 276E7QDAB vor putea fi disponibile în magazinele de specialitate începand cu luna august la un preţ recomandat de 839 lei, respectiv 1.199 lei.

Samsung a prezentat display-ul care se rulează. Posibil să fie integrat în noul Galaxy X
 
Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult