ViewSonic a lansat un nou monitor de gaming, XG273

ViewSonic a lansat un nou monitor de gaming, XG273

ViewSonic a lansat un nou monitor de 26,5 inci, XG273-4K-OLED-2, care se adresează jucătorilor și creatorilor de imagini care au nevoie de performanțe ridicate și imagini premium.

Modelul are în dotare componente de performanță și un design atrăgător, cu o carcasa cu finisaj alb, și suport ergonomic.

Specificațiile monitorului ViewSonic XG273

Monitorul utilizează un panou QD-OLED care combină tehnologiile Quantum Dot și OLED pentru a îmbunătăți vibranța culorilor și contrastul. Acesta acceptă o rezoluție nativă de 3840×2160 cu o densitate a pixelilor de 166 PPI. Panoul oferă o adâncime de culoare nativă de 10 biți și acoperă 99% din gama de culori DCI-P3, ceea ce îl face potrivit atât pentru jocuri, cât și pentru lucrul profesional cu culori.

Ecranul acceptă o rată de reîmprospătare maximă de 240 Hz și un timp de răspuns GtG de 0,03 ms. Include suport FreeSync și G-Sync pentru sincronizare adaptivă atât pe GPU-urile AMD, cât și pe cele Nvidia.

ViewSonic a obținut și certificarea VESA ClearMR, asigurând o estompare redusă a mișcării și o claritate mai bună în conținutul cu ritm rapid. Raportul de contrast dinamic este de 1.500.000:1, activat de natura auto-emisivă a pixelilor OLED.

Monitorul acceptă până la 1000 de niți de luminozitate maximă în conținutul HDR și menține 450 de niți în modul SDR. ViewSonic a echipat ecranul cu funcții de protecție anti-burn-in și o soluție hardware pentru lumină albastră redusă pentru a reduce oboseala ochilor.

Conectivitate

Opțiunile de conectivitate includ două porturi HDMI 2.1, două porturi DisplayPort 1.4, un port USB-C cu o putere de 100 W și o mufă audio de 3,5 mm. Monitorul include, de asemenea, difuzoare duale de 3 W pentru sunet integrat.

Carcasa are un finisaj alb, cu un suport ergonomic asortat, care permite reglarea înclinării, a înălțimii și a rotirii. Monitorul acceptă, de asemenea, montare VESA de 100×100 mm. Pentru multitasking, XG273-4K-OLED-2 include modurile de ecran divizat PBP (Picture-by-Picture) și PIP (Picture-in-Picture).

Sursa: GizmoChina

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Răzvan Crăciun
Răzvan Crăciun
Cu o experiență de aproape 30 de ani în presă, în luna mai 2025 am ajuns din nou în domeniul care m-a pasionat de la început - IT. Cea mai lungă perioadă (mai mult de 15 ani) am petrecut-o la agenția de presă Mediafax, unde am trecut prin piața de capital și IT. Am publicat și în Ziarul ... citește mai mult