Brad Pitt a spus care este actorul lui preferat, din toate timpurile: Cea mai frumoasă femeie de pe ecran

02.11.2022
Brad Pitt a spus care este actorul lui preferat, din toate timpurile: Cea mai frumoasă femeie de pe ecran
Brad Pitt și Sandra Bullock în „Bullet Train” (Foto: Profimedia Images)

Brad Pitt, unul dintre cei mai cunoscuți actori contemporani, a spus care este actorul lui preferat din toate timpurile. Starul din „Fight Club”și „Fury” a făcut dezvăluirea într-un interviu acordat în trecut pentru Brad Pitt Press Archive.

Pitt a spus că preferă filmele mai vechi și a explicat de ce: „Arată bărbați care își apără principiile. Precum [Robert] Redford. A jucat tipul de bărbat la care aspirau bărbații și tipul de bărbat pe care femeile și-l doreau”.

Totuși, actorul preferat al lui Pitt nu este un bărbat, ci „cea mai frumoasă femeie de pe ecran”. El a precizat că este vorba despre actrița Dianne Wiest, care a arătat că e posibil să fii frumoasă fără „să fie catalogată precipitat drept sex simbol de către fani și critici”. La rândul lui Pitt s-a străduit de-a lungul timpului să se distanțeze de imaginea de „sex simbol”, făcând roluri extraordinare.

Dianne Wiest în 1990. (Foto: Wikimedia)

„Când vezi o persoană, te concentrezi pe modul în care arată? Este doar o primă impresie. Apoi este cineva care nu îți atrage privirea imediat, dar vorbești cu acea persoană și devine cel mai frumos lucru din lume”, a explicat Pitt.

Citește și: Brad Pitt se pregătește de „pensionare”. Vrea mai mult timp pentru jocurile video retro

De aceea actorul a admirat-o mereu pe Wiest, care a primit două premii Oscar pentru rolurile secundare din filmele „Bullets Over Broadway” (1994) și Hannah and Her Sisters (1986).

„Cei mai mari actori nu sunt ceea ce numești sex simboluri frumoase. Îți voi spune care este actrița mea preferată: Dianne Wiest. Și nu ai putea-o numi un sex simbol. Dianne Wiest este, pentru mine, cea mai frumoasă femeie de pe ecran”, a concluzionat Pitt.

Trailerul filmului „Hannah și surorile ei”:

Sursa: Far Out Magazine

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult