Când apare sezonul 6 al serialului Netflix Black Mirror

Când apare sezonul 6 al serialului Netflix Black Mirror

Black Mirror, serialul SF creat de Charlie Brooker şi Annabel Jones, a primit cel de-al cincilea sezon la jumătatea anului trecut, zvonurile despre sezonul 6 apărând chiar înainte de noul an. Însă ce aşteptări mai pot avea fanii seriei, acum că evenimentele aflate în plină desfăşurare au dat peste cap întreaga industrie de filme.

Black Mirror – sezonul 6, confirmat?

Din păcate, veştile bune se lasă aşteptate. În mod normal, impresiile foarte pozitive primite de filmul interactiv (cu finaluri multiple) Bundersnach ar justifica o continuare tot pe această temă, însă Netflix pare să amâne decizia.

Pe de o parte, procesul complicat de producţie a filmului Bandersnatch a întârziat cu aproximativ şase luni lansarea sezonului 5 şi i-a redus numărul de episoade de la şase la trei. Nu ar fi o surpriză să vedem mai întâi un nou episod Black Mirror interactiv, urmând ca sezonul 6 să aibă debutul în a doua jumătate a acestui an.

Pe de altă parte, nu poate exclus nici ca Netflix să amâne următoarea serie Black Mirror pentru anul viitor, urmând exemplul altor studiouri de filme care au suspendat activităţile până la ridicarea restricţiilor de carantină impuse pentru gestionarea epidemiei COVID-19.

Câte episoade va avea Black Mirror, sezonul 6?

Şi acest aspect rămâne neclar, indiciile lăsate de producători sugerând noi schimbări în formatul acestui show: „Am putea face un film, am putea face o poveste continuă, am putea face spin-off-uri”, declară Charlie Brooker.

La fel de neclară rămâne şi distribuţia noului sezon, însă privind formula echilibrată aleasă pentru seriile anterioare, alcătuită din actori britanici la început de drum (Daniel Kaluuya, Alex Lawther) şi staruri de primă mână precum Jon Hamm, Miley Cyrus şi Andrew Scott, probabil că vom avea si de această dată parte de surprize plăcute.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video