Când se lansează HBO Max în România. Preț și detalii despre ce se întâmplă cu abonații HBO Go

01.02.2022
Când se lansează HBO Max în România. Preț și detalii despre ce se întâmplă cu abonații HBO Go

HBO Max, serviciul de streaming lansat de WarnerMedia în 2020, care înlocuiește toate celelalte servicii de streaming ale companiei, precum HBO Now și Go, se lansează oficial și în România în 2022. Știam deja acest lucru, dar nu aveam până în prezent o dată oficială de lansare. Compania a activat însă astăzi, 1 februarie 2022, pagina web a serviciului, unde oferă detalii complete despre disponibilitatea în România, cât și prețul la care va fi disponibil serviciul la noi.

HBO Max se va lansa la un preț special pentru cei care se abonează în prima lună

Începând cu data de 8 martie 2022, utilizatorii din România vor putea să își înscrie abonamente la serviciul  HBO Max. Acesta va fi disponibil la prețul de 4,99 euro, adică 25 de lei, însă cei care se vor abona înainte de sfârșitul lunii martie, vor beneficia de o ofertă specială. Atât abonații noi, cât și cei care sunt deja abonați la HBO Go, vor putea să se aboneze la HBO Max cu 3,30 euro pe lună, adică în jur de 17 lei.

Această ofertă este disponibilă pe termen nedeterminat, ceea ce înseamnă că atât timp cât ai un abonament HBO Max activ, fără să îl anulezi, vei beneficia de acest preț special. Practic, dacă nu îl anulezi niciodată, vei beneficia de prețul special. Ce scrie însă pe pagina oficială cu litere mici este că prețul de bază al abonamentului ar putea suferi modificări de-a lungul timpului. Deci acel preț de 5 euro ar putea să crească în timp. Reducerea de 33% va rămâne însă valabilă și pentru noul preț. Abonamentul la HBO Max este lunar, deci poți renunța oricând la el, dacă nu îl mai dorești.

Există și opțiunea de abonament anual, la un preț special, care te taxează pentru 8 luni de abonament pentru 12 luni de acces. Acesta va fi introdus dupa 31 martie.

Ce se întâmplă cu HBO Go

Abonații de HBO Go vor fi transferați automat pe HBO Max, chiar dacă au un cont HBO Go independent, sau dacă au acces la serviciu printr-unul dintre operatorii telecom care oferă pachetul de programe HBO. Practic, tranziția între servicii va fi rapidă.

Compania anunță și faptul că odată ce aplicația HBO Max va fi lansată pe magazinele de aplicații de televizoare și smartphone-uri, aplicația HBO Go nu va mai fi accesibilă.

Ce conținut va fi disponibil pe HBO Max

Conținutul care va fi disponibil pe Max pare să fie comun cu ceea ce oferea până în prezent Go, cu mențiunea că va beneficia și de filme și seriale exclusive, care probabil că nu vor ajunge și pe TV. Mai mult, HBO Max oferă calitate înaltă de redare, cu rezoluție 4K și HDR pentru filmele și serialele noi, ceva ce HBO Go nu putea oferi.

Conform paginii oficiale, serviciul va oferi acces la mai multe „canale”: HBO, care va include producțiile clasice de la TV, Max Originals, pentru conținut exclusiv, WB, care va include toate filmele și serialele realizate sub studiourile Warner Bros., DC, pentru filme și seriale cu super eroi din acest univers, Cartoon Network Collection, Looney Toons, Scooby-Doo! & Friends și Cartoonito.

Pe ce platforme va fi disponibil serviciul

HBO anunță că Max va fi disponibil pe principalele dispozitive și platforme, inclusiv smart TV-uri (diverse modele Samsung, LG și Android TV™), pe dispozitive de streaming (Apple TV 4K și Google Chromecast™), console de jocuri (PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One și Xbox Series X|S), telefoane mobile și tablete (iPhone, iPad, iPod Touch și Android™) și online la http://www.hbomax.com.

sursa: pagina oficială

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult