Ce filme și seriale noi vor apărea pe Disney+ în august 2022

25.07.2022
Ce filme și seriale noi vor apărea pe Disney+ în august 2022

Disney+, cel mai nou serviciu de streaming lansat în România, a anunțat oficial premierele pe care le va oferi clienților în luna august din 2022. Se pare că atât fanii Marvel, cât și fanii Star Wars se vor bucura de noi seriale dedicate lor, în timp ce noi filme și serialele pentru copii, bazate pe unele dintre cele mai îndrăgite licențe ale companiei, vor ajunge în sfârșit pe platforma de streaming. De asemenea, pentru adulți, Disney+ va oferi un nou film în universul Predator, care se lansează exclusiv pe această platformă.

Disney+ anunță lansarea de animații, filme și seriale noi dedicate platformei

Cei care nu au văzut încă filmul de animație Lightyear în cinematografe, sau cei care vor să îl vadă din nou și acasă, vor putea începând cu data de 3 august să vadă filmul de la Pixar pe Disney+. Filmul prezintă originile lui Buzz Lightyear, personaj pe care l-am cunoscut pentru prima dată sub forma unei jucării în primul film de animație Pixar, Toy Story.

Pe 5 august, filmul „Prey” (Prada), va oferi o perspectivă nouă în universul Predator, acțiunea sa având loc în urmă cu 300 de ani. Filmul pune unul dintre temuții extratereștri „Predator” împotriva unui trib de nativi americani Comanche. Până acum, filmele Predator s-au concentrat pe lupte între Predator și soldați din secolul 20, sau chiar între Predatori și extratereștrii din seria Alien, dar pentru prima dată vom vedea o confruntare între aceștia și oameni fără acces la tehnologiile și armele moderne.

PREY
foto: 20th Century Studios.

Tot pe 5 august se lansează și LEGO Star Wars Summer Vacation, o animație de comedie în universul bine cunoscut, care se folosește de figurinele LEGO pentru a spune o nouă poveste în care vor apărea Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker și Prințesa Leia, alături de Finn, unul dintre eroii seriei recente de filme Star Wars.

Pentru fanii Marvel care îl îndrăgesc pe Groot, unul dintre membrii echipei de super eroi Guardians of the Galaxy, pe 10 august se lansează o serie animată dedicată acestuia. Serialul se numește I Am Groot și include scurt metraje amuzante cu Groot. Vin Diesel se întoarce pentru a interpreta vocea eroului principal.

Tot pentru fanii Marvel, Disney+ va găzdui un nou serial, bazat pe un erou care nu a apărut până acum în Marvel Cinematic Universe. She-Hulk: Attourney at Law (Avocata Apărării), este povestea versiunii feminine a lui Hulk, care se întâmplă să fie verișoara lui Bruce Banner, originalul Hulk. În serial sunt așteptați să apară Hulk și alte personaje celebre din MCU, iar, recent, a fost sugerat că l-am putea vedea pentru prima dată pe Daredevil în costum în cadrul acestei serii, după debutul lui Matt Murdock în MCU în filmul Spider-Man: No Way Home, după anularea serialului Daredevil de pe Netflix.

she-hulk

În cele din urmă, sfârșitul lunii august va da startul serialului Andor, bazat pe personajul Cassian Andor din filmul Rogue One. Serialul va dezvălui originile acestui personaj și cum a devenit acesta membru al Rebeliunii, care luptă împotriva Imperiului Galactic.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult