Descoperire surprinzătoare făcută în carcasa unui CD cumpărat second hand

22.02.2023
Descoperire surprinzătoare făcută în carcasa unui CD cumpărat second hand
Foto: eBay

Un bărbat din Texas a descoperit ceva extraordinar în carcasa unui CD cu muzică pe care l-a cumpărat dintr-un magazin second hand.

În interior se găsea o fotografie Polaroid făcută în ziua asasinării președintelui american John F. Kennedy.

George Rebeles a declarat că se afla în Souls Harbor Thrift Store din orașul Ferris când a decis să cumpere albumul „The Anthology” al formației canadiene Bachman Turner Overdrive. El a declarat că nu a deschis CD-ul decât după aproximativ o lună de la achiziție. Abia atunci descoperit fotografia în care apare JFK, aflat în faimoasa mașină decapotabilă Lincoln Continental care îl transporta în Dallas.

Poza se afla într-un plic care avea data „11-22-63” (22 noimebrie 1963), cea în care Kennedy a fost asasinat, scrisă pe el.

Citește și: TikTok pregătește un serviciu de streaming de muzică, concurent cu Spotify și Apple Music

„Am fost șocat. Am fost șocat. Și asta e puțin spus”, a declarat Rebeles pentru WFAA-TV.

Farris Rookstool III, un fost agent FBI și istoric specializat în viața lui JFK, a declarat că fotografia pare să fi fost făcută când coloana de automobile a părăsit cartierul Love Field, din apropiere de Aeroportul din Dallas.

Rebeles a spus că nu s-a decis ce va face cu fotografia. Este posibil să o păstreze sau să o vândă unui colecționar.

În decembrie 2022, National Archives and Records Administration a făcut publice 13.000 de documente legate de asasinarea lui Kennedy, la ordinul președintelui actual Joe Biden.

Bachman Turner Overdrive a fost o formație de muzică rock fondată în anul 1973. Trupa a vândut peste 30 de milioane de albume în toată lumea.

Sursa: UPI

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult