Două noi seriale SF şi fantasy pe care le poţi urmări în această toamnă

Pentru că primele zile de toamnă şi-au făcut apariţia, este timpul să ne scoatem pijamalele flauşate şi păturile pufoase din dulap, dar şi colecţia de ceaiuri. Şi, pentru ca atmosfera să fie completă, nu trebuie să uităm de cele mai interesante seriale TV din acest an. În cazul în care preferaţi genurile SF şi fantasy, am extras, dintr-o listă de recomandări realizată de One.ro, două titluri care v-ar putea interesa:
 
Serial SF – „Westworld”
 
Westworld este unul dintre cele mai anticipate seriale SF ale anului. Acţiunea are loc în viitor, într-un parc populat de roboţi cu pălării de cowboy, programaţi să joace rolurile unor personaje variate din Vestul Sălbatic şi să satisfacă nevoile participanţilor. Totul merge bine până când, într-o zi, programul se strică şi cei mai inteligenţi roboţi încep să pregătească un plan împotriva oamenilor. Premiera serialului va avea loc pe 2 octombrie, iar în rolul principal va juca Anthony Hopkins.
 
 
Serial fantasy – „Luke Cage”
 
Iată un serial TV care are la bază poveştile Marvel Comics. Serialul spune povestea unui bărbat afro-american care locuieşte în Harlem, iar în urma unui experiment, acesta dobândeşte anumite abilităţi superumane şi decide să devină un supererou. Premiera va avea loc pe data de 30 septembrie.
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video