Elysium trailer – cum arată noul film SF inspirat de thriller-ul District 9

Elysium trailer - cum arată noul film SF inspirat de thriller-ul District 9

Elysium preia firul acţiunii din District 9, un captivant thriller SF produs de regizorul Neil Blomkamp în anul 2009. Avându-i în rolurile principale pe Matt Damon şi Jodie Foster, Elysium mută acţiunea în anul 2154, într-o lume în care diferenţele sunt săraci şi bogaţi chiar sunt „ca de la cer la pământ”.

Elysium 2013

Venit din mizeria în care se scaldă locuitorii planetei Pământ, unde săracii trăiesc în zgârie-norii devastaţi de războaie şi sunt hărţuiţi permanent de forţele de ordine robotizate, Max Coburn (Matt Damon) încearcă cu disperare să ajungă la bordul Elysium – o staţie spaţială devenită raiul celor bogaţi, unde luxul nu cunoaşte limite şi nu există boli sau războaie.

Elysium - Max Coburn (Matt Damon)

În misiunea sa extrem de riscantă, de al cărei succes depinde chiar propria viaţă, Max luptă pentru a reduce diferenţele dintre cele două clase, oferind şi celor rămaşi pe Pământ acces la tehnologiile de ultimă generaţie şi serviciile medicale disponibile pentru locuitorii staţiei spaţiale Elysium. Din spatele uşilor ferecate de pe Elysium, în rolul de lider al unei comunităţi utopice rezervată doar celor bogaţi, Secretary Rhodes (Jodie Foster) face tot posibilul pentru a-şi proteja clubul exclusivist de intruşii veniţi de pe Pământ, instituind legi stricte anti-imigrare, ce sunt susţinute prin orice mijloace de gărzile robotizate ale complexului spaţial.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult