Filme de acţiune online – top filme de acţiune

Filme de acţiune online - top filme de acţiune

Filme de acţiune online după jocuri celebre, filme noi din seria Mad Max, Hunger Games şi Conan barbarul cu Arnold Schwarzenegger în rolul principal sunt doar câteva dintre producţiile ce merită adăugate în lista cu filme 2015. The Romanian Tomb sună interesant iar Kane & Lynch cu Vin Diesel şi Gerard Butler in roluri principale promite să fie unul dintre cele mai tari filme din 2015.

Aflate în producţie sau primind deja ultimele retuşuri în aşteptarea premierei din cinematografe, aceastea sunt principalele filme de acţiune de urmărit în 2015:

Filme de acţiune 2015 – Taken 3

Jucat de actorul Liam Neeson, un fost membru al trupelor speciale cu lungă experienţă în misiuni sub acoperire îşi vede soţia ucisă cu bestialitate. Consumat de dorinţa pentru răzbunare şi vânat de CIA, FBI şi poliţie pentru o crimă pe care nu a comis-o, protagonistul Brian Mills duce o luptă contra cronometru pentru găsirea adevăraţilor criminali şi protejarea fiicei sale, singura care mai contează în acest moment pentru el. Folosind din plin talentul şi experienţa vastă căpătată în munca sa de o viaţă, Mills îi vânează rând pe rând pe cei vinovaţi, administrându-le propria versiune de justiţiţie.

Filme de acţiune 2015 – Insurgent

The Divergent Series: Insurfgent, este un film a cărui acţiune se desfăşoară pe ruinele unei versiuni futuristice a oraşului Chicago.

Tris (Woodley) şi Four (James) sunt doi fugari vânaţi de elita Erudite, o grupare însetată de putere. Prinşi într-o cursă contra timp, cei doi încercă să afle ce anume încercau să protejeze părinţii lui Tris, atât de important încât şi-au sacrificat propriile vieţi pentru a păstra secretul, dar mai ales de ce liderii Erudite ar face orice pentru a-i opri. Prinsă între povara alegerilor dificile făcute în trecut şi dorinţa de a-l proteja pe cel iubit, Tris şi Four au de trecut provocări aparent imposibile, luptând pentru a afla adevărul despre trecut şi destinul pregătit lumii lor.

Filme de acţiune 2015 – Avengers: Age of Ultron

Continuare a celebrei serii Avengers, Age of Ultron îi are ca protagonişti pe Tony Stark – eroul cu mască de fier din filmul Iron Man, Incredibilul Hulk, Capitanul America şi Thor în poziţia de a lupta încă odată pentru salvarea planetei.

Acţiunea filmului porneşte de la momentul când într-o decizie neinspirată  Tony Stark încearcă repornirea unui program abandonat numit Ultron, care prevedea folosirea de roboţi ultra-sofisticaţi în rolul de agenţi pentru menţinerea păcii.

Filme de acţiune 2015 – Jumper 2

Jumper 2 este continuarea primului film din serie lansat în anul 2008, inspirat de apreciatul roman al lui Steven Gould. Filmul avea ca protagonist un tânăr provenit dintr-o familie destrămată, care descoperă că se poate teleporta, călătorind mari distanţe în timp şi spaţiu.

Jumpers 2 extinde dramatic universul primului film, oferind protagoniştilor abilitatea de a se  teleporta către alte planete.

Noul film o are ca eroină pe Shia’ra, în rolul unui agent trimis pe planeta noastră pentru a proteja umanitatea împotriva altor creaturi extraterestre periculoase conduse de liderul lor Primus.

Filme de acţiune 2015 – Mad Max: Fury Road

Cu actorul Tom Hardy în rolul protagonistului Max Rockatansky, Mad Max: Fury Road ar putea fi unul dintre cele mai spectaculoase filme de acţiune online din 2014. Realizată de studiourile Warner Bros, producţia pregătită pentru ecranizare şi în variantă 3D vine la 30 de ani după ultimul film din serie. Deşi producătorii au fost zgârciţi în a da mai multe detalii despre scenariu, au confirmat totuşi păstrarea intactă a atmosferei post-apocaliptice atribuite serei Mad Max, completă cu autovehicule ciudate şi lupte duse pentru asigurarea resurselor necesare supravieţuirii în deşertul ostil.

Filme de acţiune online 2014 –  Kane & Lynch

Realizat în adaptare după celebrul joc cu puşcăriaşi, Kane & Lynch: Dead Men, filmul spune povestea a doi condamnaţi ce sunt ajutaţi să evadeze din închisoare pentru a îndeplini o misiune aproape sinucigaşă.

În timp ce soţia şi fiica lui Kane sunt ţinute captive chiar de către cei care tocmai i-au scos din închisoare, cei doi evadaţi au dispoziţie 72 ore pentru a recupera un microcip necesar pentru finalizarea unui dispozitiv extrem de periculos. În rolurile principale îi avem pe actorii Gerard Butler în rolul mercenarului Kane, respectiv Vin Diesel îl rolul lui Lynch, schizofrenicul fără trecut. Dacă nu apar alte întârzieri, Kane & Lynch ar putea fi unul dintre cele mai tari filme de acţiune din 2014.

Filme de acţiune 2014 –  The Romanian Tomb

Încă un film cu vampirii din Transilvania?  Producţia filmată sperăm măcar parţial în ţara noastră spune povestea a doi a doi îndrăgostiţi proveniţi din lumi total diferite. Ea trăieşte într-o locuinţă cu origini medievale, un castel întunecat plasat departe aşezămintele moderne, iar el este un vampir ce poate lua formă umană doar într-un anumit moment al zilei. Încadrat la categoria filme de acţiune online, The Romanian Tomb explorează nuanţele unei culturi secrete a vampirilor, ce pune multe obstacole în calea acestei iubiri interzise. Filmul realizat cu un buget mai degrabă modest, de 7 milioane dolari, va avea premiera în luna octombrie 2014.

Filme de acţiune 2014 -  The Romanian Tomb

Filme de acţiune online 2014 –  Beat The Reaper

Cu Leonardo DiCaprio în rolul principal, filmul spune povestea unui medic rezident la un spital de urgenţă din Manhattan care încearcă să acopere urmele trecutului său zbuciumat. Cândva un broker de succes care ducea  o viaţă de lux, eroul nostru decăzut la statutul de asasin plătit, implicat în crimă organizată şi scandaluri de corupţie la nivel înalt, este ajuns din urmă de autorităţi.Trecut de partea legii, medicul de ocazie pe nume Jordan Belfort este acum martor cheie într-o serie de procese şi inclus într-un program de protecţie cu menirea de a-l feri de răzbunarea foştilor săi colaboratori.

Filme de acţiune 2014 -  Leonardo DiCaprio

Filme de acţiune 2014 –  Skin Trade

După ce şi-a văzut întreaga familie masacrată la ordinul unuia dintre liderii facţiunilor de crimă organizată din Serbia, un fost detectiv (Dolph Lundgren) decide să-şi facă singur dreptate pornind o luptă pentru răzbunare împotriva celor implicaţi în asasinat. Acţiunea filmului de desfăşoară în exoticul Bangkok, unde protagonistul se aliază cu un detectiv thailandez aflat deja pe urma mafioţilor ce stăpânesc o uriaşă reţea specializată în traficul de persoane şi prostituţie.

Filme de acţiune online 2014 –  Left Behind

Pasagerii aflaţi la bordul cu unui avion cu destinaţia Londra încep să dispară fără nici un avertisment de pe locurile lor. Ajunşi la destinaţie, cei rămaşi găsesc un oraş cufundat în haos. Însă oamenii nu dispar doar din capitala britanică. Peste tot în lume se petrec evenimente neobişnuite în care oamenii dispar fără urmă. Cei rămaşi duc o existenţă cufundată în teroare, ştiind că pentru ei a început Apocalipsa. Cu Nicolas Cage în rol principal, producţia încadrată în genul filme de acţiune SF va avea premiera în 19 iunie 2014.

Filme de acţiune 2014 –  The Legend of Conan

Continuând seria începută în anii 80, The Legend of Conan ar putea marca o revenire spectaculoasă pentru Arnold Schwarzenegger în rolul de erou musculos. Scos de la naftalină după mulţi ani în rolul de guvernator al statului California, fostul Terminator este cam ieşit din formă şi la o primă impresie nu pare cea mai bună alegere pentru rolul de gladiator neînfricat. Însă cu retuşuri generoase aplicate în studiourile de efecte speciale, The Legend of Conan ar putea fi unul dintre cele mai urmărite filme de acţiune online din 2014.

Filme de acţiune 2014 -  The Legend of Conan

Filme de acţiune 2014 online –  Sabotage

Tot la capitolul filme cu Arnold avem şi Sabotage, un film de acţiune în care veteranul actor ia rolul de poliţist în Brigada Antidrog, aflată în război cu cele mai periculoase carteluri de droguri din lume. Acţiunea începe în momentul când echipa specializată în misiuni extrem de complexe şi dificile execută un raid asupra uneia dintre casele conspirative ale cartelului de droguri. Dar ceea ce părea mai întâi o operaţiune legitimă se dovedeşte până la urmă a fi un jaf elaborat pe care membrii echipei antidrog l-au plănuit în cele mai mici detalii. Jaful perfect are însă consecinţe nebănuite, cei părtaşi fiind asasinaţi unul câte unul de către un om din umbră.

Cu un buget generos de 40 milioane dolari şi Arnold Schwarzenegger în rolul principal, Sabotage promite să fie unul dintre cele mai vizionate filme de acţiune 2014, programat pentru premieră în data de 11 aprilie.

Filme de acţiune online 2014 –  The Hunger Games: Mockingjay (partea 1)

Prima parte a trilogiei inspirată de nuvela Mockingjay creată de scriitoarea americană Suzanne Collins  adaugă un nou capitol seriei The Hunger Games începută în anul 2008. Mockingjay este un film de acţiune SF ce spune povestea lui Katniss Everdeen, în rolul de lider al unei rebeliuni ce undeşte districtele naţiunii Panem împotriva guvernului Capitol, format de lideri corupţi ce-şi menţin puterea cu ajutorul unui regim totalitar nemilos.

 The Hunger Games: Mockingjay (partea 1)

Prima parte a seriei The Hunger Games: Mockingjay va ajunge în sălile de cinema în perioada lunii noiembrie 2014.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai importante filme de acţiune 2014. Dacă aveţi şi alte sugestii cu filme de acţiune online ce apar în 2014 le puteţi menţiona în căsuţa de comentarii de jos

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult