Filme de Crăciun – cele mai bune filme pentru Crăciun

Filme de Crăciun - cele mai bune filme pentru Crăciun

Amatorii de filme online subtitrate în limba română au la dispoziţie o ofertă generoasă de filme pentru Crăciun. Lăsând la o parte oferta de filme noi pentru copii realizate în studiourile de la Hollywood în fiecare an, iată care sunt cele mai reuşite filme pentru Crăciun realizate de-a lungul timpului, disponibile cu subtitrare sau incluse în colecţia de filme pentru copii dublate în română.

Filme pentru Crăciun – Arthur Christmas

Numai bun de văzut cu întreaga familie, filmul răspunde unei întrebări arzătoare pusă de foarte mulţi copii în preajma crăciunului: cum reuşeşte Moş Crăciun să ofere copiilor toate cadourile într-o singură noapte? Uimitor dincolo de orice aşteptări, răspunsul ne poartă în culisele unei operaţiuni ultra-high-tech al cărei centru de comandă se află chiar la Polul Nord.

În inima povestirii găsim toate ingredientele unui film clasic de crăciun: o familie disfuncţională dar foarte comică şi Arthur, eroul de ocazie pornit să-l ajute pe Moş Crăciun în a duce toate cadourile la copii încă adormiţi înainte de ivirea zorilor.

Filme de Crăciun – Happy Christmas (2014)

Jenny, o tânără cam iresponsabilă şi proaspăt trecută printr-o despărţire se mută în casa prietenei sale Kelly, o scriitoare de succes şi soţul ei cineast. După un început nu tocmai lipsit de probleme cele două reuşesc să-şi depăşească micile diferenţe, Kelly realizând că şi ea are nevoie de o schimbare pentru a-şi regăsi fericirea, atât pe planul carierei cât şi sentimental.

Filme de Crăciun – Untitled Christmas Eve project

Filmul spune povestea a trei prieteni din copilărie care obişnuiesc să se întâlnească în fiecare an pentru a petrece împreună ajunul Crăciunului. Aflaţi la New York, cei trei îşi dau seama că probabil aceasta este ultima reuniune ce îi găseşte pe toţi împreună, schimbările din vieţile fiecăruia urmând să-i poarte pe un alt drum. Încercând să se bucure cât mai mult de timpul rămas, cei trei prieteni îşi propun să găsească împreună petrecerea de Crăciun perfectă.

Filme pentru Crăciun – Gremlins

Cadou de crăciun cam neobişnuit, cumpărat din cartierul chinezesc, micuţul Mogwai vine un un set de instrucţiuni care trebuie respectate cu stricteţe: a nu se expune la lumină, a nu se uda. a nu se hrăni după miezul nopţii!

Afectuoasă şi foarte inteligentă, drăgălaşa creatură pe nume Gizmo are nevoie de toată atenţia şi protecţia noilor ei stăpâni, care încă nu ştiu cât de importante sunt sfaturile date de vânzător. Răsfăţat peste măsură, Gizmo este expus la lumină puternică şi udat, rezultatul fiind unul cu totul neaşteptat: apariţia unor creaturi care reprezintă exact opusul său. Sadice, prădătoare şi foarte distructive, acestea iau cu asediu oraşul devastând totul în cale.

Filme pentru Crăciun – A Christmas Carol (Poveste de Crăciun)

Filmul de animaţie inspirat de celebra nuvelă a lui Charles Dickens spune povestea lui Ebenezer Scrooge (jucat de actorul Jim Carrey), un britanic putred de bogat şi foarte zgârcit, pentru care Crăciunul nu este decât o zi lipsită de importanţă. El este readus în magia acestei sărbători de trei spirite care-l poartă în trei călătorii imaginare. Lansat în anul 2009, A Christmas Carol intră în categoria acelor filme pentru copii care pot fi urmărite împreună cu întreaga familie, preferabil în preajma Crăciunului.

Filme de Crăciun – Rare Exports: A Christmass Tale

Este ajunul crăciunului în nordul Finlandei, când o echipă de arheologi reuşesc să-l găsească pe adevăratul Moş Crăciun. Numai că acesta nu este moşul pe care ai vrea să-l primeşti cu drag în casă.

În timp ce copii din vecinătate dispar misterios de acasă, tânărul Pietari şi tatăl său Rauno, de meserie vânător de reni, reuşesc să-l captureze pe Moş Crăciun şi încearcă să-l vândă companiei care  le-au sponsorizat săpăturile. În calea lor stau însă elfii lui Mos Crăciun, care nu se dau în lături de la nimic pentru a-şi salva liderul.

Filme de Crăciun – Surviving Christmas (Un crăciun printre străini)

Din colecţia de filme pentru copii de vizionat în preajma crăciunului nu trebuie să lipsească Surviving Christmas. Filmul ce îi are pe actorii Ben Affleck şi Christina Applegate în roluri principale spune povestea unui director de companie foarte prosper, care decide să-şi închirieze o familie alături de care să petreacă un Crăciun ca la carte. El însuşi un ciudat, obişnuit să-şi petreacă sărbătorile singur, stresantul oaspete transformă sărbătorile familiei gazdă într-un adevărat coşmar, dând naştere unui film de comedie savuros.

Filme pentru Crăciun – Saving Santa (Salvându-l pe Moş Crăciun)

Polul nord este atacat! Darurile pentru copii riscă să nu mai ajungă la timp, punând întreaga sărbătoare de Crăciun în mare pericol. Singurul care poate salva situaţia este Bernard, un mic elf din echipa lui Moş Crăciun. Ajutat de renii săi, Bernard porneşte într-o aventură dificilă pentru a salva situaţia.

Filme de Crăciun – A Princess for Christmas (Crăciunul la Castel)

Jules Daly, o tânără din oraşul american Buffalo, se vede pusă în situaţia de a-şi asuma rolul de mamă pentru nepoţeii săi, după ce sora şi cumnatul îşi pierd vieţile într-un accident. La auzul veştii,  o rudă îndepărtată decide să o invite la castelul său medieval din Europa pentru a petrece Crăciunul. Aici, tânăra domnişoară se îndrăgosteşte iremediabil de un prinţ ca-n poveşti, alături de care încearcă să trăiască propria ei poveste de iubire. Însă aventura se complică atunci când diferenţele de rang, avere şi răutatea cu care este întâmpinată de Arabella, logodnica lui Ashton, ameninţă să-i spulbere visul.

Filme de Crăciun –  The Christmas card (Felicitare de Crăciun)

Totul porneşte de la o simplă felicitare de Crăciun, trimisă de Faith (Alice Evans) împreună cu membrii unei mici comunităţi tuturor soldaţilor plecaţi în misiune la război.  Una dintre aceste felicitări ajunge la Cody Cullen, soldat devotat din armata americană, care decide să profite de următoarea sa permisie pentru a face o vizită celei care a trimis-o. Ajuns în micul orăşel unde Faith locuieşte cu familia ei, Cody se întâlneşte din întâmplare cu tatăl lui Faith, pe care ajunge să-l salveze de un accident de maşină. Drept mulţumire, Luke îl angajează pe Cody la fabrica pe care o deţine, oferindu-i ocazia de a se apropia mai mult de femeia pe care o place. Ce nu ştie Cody este că Faith are deja un iubit care plănuieşte să  o ceară de soţie în pragul sărbătorilor. De aici, lupta între Cody şi Paul dusă pentru câştigarea inimii lui Faith dă naştere unui film de dragoste numai bun de văzut în seara de Crăciun.

Filme de Crăciun – The Polar Express

The Polar Express este un film pentru copii care trebuie văzut în seara de Crăciun, povestea sa fiind strâns legată de această sărbătoare. Eroul nostru este un copil care nu crede în existenţa lui Moş Crăciun, atât de înverşunat încât este hotărât să rămână treaz toată noaptea aşteptând sosirea moşului, pentru a se convinge odată pentru totdeauna ca acesta există. Spre mirarea sa, la 5 minute înainte de miezul nopţii în faţa casei opreşte un tren magic, Polar Expres, care îl poartă tocmai până la Polul Nord unde trăieşte moşul. In tren, băiatul întâlneşte şi alţi copii dornici de aventură şi pe parcursul acestei călătoriei descoperă lucruri importante despre viaţă şi spiritul crăciunului.

Filme pentru Crăciun – Home Alone 2: Lost in New York

Seria Home Alone este un adevărat clasic între filmele pentru Crăciun. În „Singur acasă 2: Pierdut în New York”, Kevin McCallister (jucat de actorul Macaulay Culkin) are parte de o nouă aventură departe de familia sa aiurită, teatrul de operaţiuni fiind de această dată întreg oraşul New York.

Părtaşi şi în acelaşi timp victime în şirul de aventuri sunt Harry şi Marv (Joe Pesci şi Daniel Stern), veniţi la New York sperând să dea o nouă lovitură jefuind cel mai faimos magazin de jucării din oraş, despre care ştiu sigur că va avea vânzări mari în seara de Crăciun.

Acestea sunt câteva dintre cele mai bune filme online pentru Crăciun. Dacă aveţi şi alte sugestii de filme online care merită puse în lista cu filme bune pentru Crăciun, aveţi la dispoziţie căsuţa de comentarii de mai jos. Deoarece Go4it.ro nu încurajează pirateria, vă rugăm să nu lăsaţi în lista de comentarii adrese sau link-uri pentru filme online gratis.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult