Filme noi 2013 – care sunt cele mai tari filme noi din 2013

Filme noi 2013 - care sunt cele mai tari filme noi din 2013

Vezi care sunt cele mai tari filme noi 2013 – un an cu multe filme de acţiune, dar şi filme horror extrem de reuşite, realizate folosind cele mai avansate efecte speciale disponibile în studiourile de cinema. Din lista cu cele mai tari filme noi 2013 nu puteau lipsi filme de acţiune cu Bruce Willis şi Vin Diesel. Şi fanii filmelor cu Sylvester Stallone şi Arnold Schwarzenegger au motive de bucurie, cei doi grei a filmelor de acţiune reapărând în producţii pline de violenţă şi împuşcături.

Filme noi 2013 - cele mai tari filme bune 2013

Iată care sunt cele mai tari filme noi 2013 pe care nu trebuie să le rataţi. Lista cuprinde doar filme bune pentru care se cunosc detalii şi sunt disponibile trailere sau poze de prezentare. Fără îndoială mai sunt şi alte filme tari care merită văzute, dar despre care nu se cunosc prea multe detalii concrete, scenariile fiind încă bine tăinuite de producători. Dacă aveţi sugestii, nu ezitaţi să ni le împărtăşiţi.

Filme noi 2013 – The Terminator 5

Cea de-a cincea parte a seriei The Terminator spune povestea unui om de ştiinţă în vârstă de 60 ani, care lucrează la îmbunătăţirea replicării celulelor vii dezvoltând o serie de tehnologii care vor servi la copierea aspectului fizic uman pentru temutul model T-1000 interpretat de actorul Robert Patrick, pe care probabil vom avea ocazia să îl revedem în rolul de terminator în filmul din acest an.

Termiantor 5 se anunţă a fi o cursă infernală pentru supravieţuirea lui John Connor, care îşi va îndeplini în cele din urmă destinul ajutând forţele militare din trecut sa lupte împotriva roboţilor care au găsit o cale de a transporta înapoi in timp noi modele de terminatori.

Filme noi 2013 – Riddick

Trădat de apropiaţii săi şi abandonat pe o planetă pustie, Riddick se vede prins într-o luptă acerbă pentru supravieţuire, dusă împotriva unor extratereştrii prădători. Departe de a-l înfrânge, încercările prin care este trecut eroul nostru îl transformă într-un luptător mai puternic şi mai periculos decât oricând, capabil să întoarcă lupta împotriva vânătorilor de recompense trimişi pe urmele lui din toate colţurile galaxiei. Ajutat de un plan foarte bine conceput, Riddick se dezlănţuie într-un atac fără milă împotriva adversarilor săi, luptând pentru a se întoarce pe planeta sa de origine, Furya.

Riddick 2013

Încadrat în categoria filme de acţiune SF, Riddick îl are în rol principal pe celebrul actor Vin Diesel, alături de nume ca Dave Batista, Karl Urban şi Katee Sackhoff.

Filme noi 2013 – World War Z

Unul dintre cele mai aşteptate filme noi 2013, World War Z face parte din categoria filme horror-SF şi reuneşte actori celebrii ca Brad Pitt, David Morse, Daniella Kertesz, James Badge Dale, Matthew Fox şi Mireille Enos. Ecranizarea romanului best-seller World War Z: An Oral History of the Zombie War abundă în efecte speciale dintre cele mai spectaculoase, promiţând să ofere un adevărat răsfăţ pentru amatorii de filme de groază.

Văzut de mulţi critici ca unul dintre cele mai interesante filme bune 2013, World War Z prezintă povestea lui Gerry Lane ( Brad Pitt), în calitate reprezentat al Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU). Aflat într-o misiune contra cronometru pentru oprirea pandemiei mondiale ce ameninţă să decimeze întreaga umanitate, transformând populaţia în hoarde de zombie porniţi să distrugă orice urmă de civilizaţie, eroul nostru călătoreşte prin cele mai diverse regiuni ale lumii încercând să găsească o soluţie salvatoare.

Filme noi 2013 – A Good Day To Die Hard

Cei care iubesc filmele de acţiune cu Bruce Willis au încă o şansă să-l vadă la lucru pe celebrul erou John McClane, luptând într-un nou film din seria Die Hard.

Ajuns la vârsta de 57 ani, Bruce Willis călătoreşte în Rusia pentru a-şi ajuta fiul rătăcitor, dar descoperă în scurt timp că acesta nu este foarte diferit de tatăl său. Jack este un agent CIA sub acoperire, trimis pentru a împiedica furtul unor arme nucleare scăpate de sub controlul armatei ruse. Cei doi agenţi, tată şi fiu, lucrează împreună pentru dejuca planurile rivalilor săi, prevenind astfel un posibil atac terorist cu arme nucleare.

Filme noi 2013 – The Last Stand

Vă era dor de filmele cu Arnold Schwarzenegger? Ei bine după 25 ianuarie aveţi şansa să vedeţi unul dintre cele mai tari filme 2013, în care Ray Owens (eroul principal interpretat de celebrul actor din seria Terminator) este şeriful protector al unui mic oraş american de frontieră, numit Sommerton Junction.

Ajuns aici după o misiune ratată desfăşurată în cadrul LAPD, Owens ia urma unui notoriu baron al drogurilor şi echipa lui de mercenari, încercând să-i oprească înainte de a sparge şi ultimele bariere din Sommerton Junction, ieşind de sub jurisdicţia Statelor Unite.

Filme noi 2013 – Man of Steel

Men of Steel este o reecranizare a seriei Superman, ce spune povestea originii personajului principal cu rol de super-erou şi viaţa sa după ce a fost adus pe pământ din lumea sa de origine, Krypton.

Clark Kent, interpretat de actorul Henry Cavill, este un tânăr jurnalist crescut din fragedă copilărie de Jonathan şi Martha Kent. În ciuda sprijinului primit din partea familiei sale adoptive, eroul nostru se simte alienat faţă de cei din jurul său şi încearcă să-şi găsească un rol în viaţă. Atunci când noua sa lume este atacată, Clark Kent găseşte în sfârşit o întrebuinţare pentru abilităţile sale super-umane şi ia pentru prima dată rolul lui Superman, luptând pentru protecţia pământului şi locuitorii săi. Realizat folosind efecte speciale dintre cele mai avansate, Man of Steel ocupă un loc fruntaş pe lista de filme 2013, aducând totodată un binevenit suflu de prospeţime seriei de filme Superman.

Filme noi 2013 – Bullet to the Head

Sylvester Stallone încă nu a îmbătrânit şi ne arată muşchii într-o nouă producţie adresată amatorilor de filme de acţiune. Bullet to the Head spune povestea unui asasin din New Orleans, aliat cu detectivul Taylor Kwon din New York pentru a investiga uciderea partenerului său.

Cei doi pornesc o investigaţie în forţă, ce îi poartă din New Orleans până pe străzile din Washington D.C., luptând pentru a desluşi misterul din spatele unor crime oribile, care le-au afectat amândurora vieţile. Neobişnuitul parteneriat format între un asasin plătit şi detectivul New Yorkez dă în cele din urmă roade, dar nu înainte de a lăsa în urmă un şir de cadavre pline de gloanţe şi explozii în cel mai pur stil al filmelor de acţiune cu Sylvester Stallone.

Filme noi 2013 – The Brazilian Job

The Brazilian Job este a doua parte a unuia a dintre cele mai apreciate filme bune din 2004, The Italian Job.

The Brazilian Job 2013

Aşa cum indică şi numele ales pentru noul film, acţiunea se petrece la Rio de Janeiro, unde Charlie Crocker şi echipa lui încearcă să dea încă un jaf.

Filme noi 2013 – Iron Man 3

Iron Man 3 este programat pentru luna mai 2013 şi întră intră în categoria filme de acţiune SF. Povestea celui de-al treilea film din seria Iron Man porneşte atunci când Stark, eroul principal, află că lumea sa de origine a fost complet distrusă de forţe inamice. Dornic de răzbunare, Stark porneşte într-o călătorie dificilă şi plină de provocări, cu scopul de a-i găsi şi pedepsi pe cei responsabili.

Încolţit de adversarii săi, Stark este trădat de propriile invenţii, fiind nevoit să-şi folosească instinctele şi inteligenţa pentru a-i proteja pe apropiaţii săi. Pe măsură ce îşi reface costumul protector, Stark descoperă originea adevăratelor sale puteri, ce merg dincolo de armura exterioară. Avându-l pe Robert Downey Jr. în rolul principal şi actori ca Gwyneth Paltrow şi Guy Pearce în roluri secundare, Iron Man 3 promite să fie unul dintre cele mai atractive filme bune 2013, mai ales pentru amatorii de filme SF.

Acestea sunt propunerile noastre de filme noi 2013. Vizionare placuta!

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video