Filme noi online – ce filme noi putem vedea online în 2014-2015

01.11.2014
Filme noi online - ce filme noi putem vedea online în 2014-2015

Pentru cinefili, o săptămână trece greu fără un film nou. Cei interesaţi de filme noi online pot consulta lista de mai jos. Am încercat să trecem în revistă cele mai importante titluri ce vor fi lansate în 2015, în funcţie de importanţa lor şi de actorii ce vor juca în ele. Este foarte posibil ca pe această listă să nu se găsescă unele filme noi pe care le aşteptaţi în mod special. La finalul materialului avem o căsuţă de comentarii în care veţi putea introduce propriile voastre sugestii. Aşa cum am spus şi în alte ocazii, unele filme din 2015 au fost doar anunţate, fără a fi lansat un trailer sau poate chiar un poster oficial. Dacă am considerat că un astfel de film nou este suficient de important, l-am inclus în lista de filme online de mai jos.

Dacă filmele noi online erau destul de greu de găsit, cel puţin într-o versiune legală, acum există mai multe opţiuni pentru cei interesaţi. În ultimii ani au apărut mai multe servicii online cu conţinut la cerere, după modelul celor din Statele Unite. În ţara noastră, cei ce doresc să vizioneze filme online pot apela la servicii precum Voyo sau SeeNow. Poate că filmele noi din 2015 nu vor fi disponibile chiar atât de repede, însă după câteva luni ele ar putea fi închiriate online. Nici măcar nu va trebui să vă ridicaţi din fotoliu. Serviciile de filme online pot fi accesate cu ajutorul unui Smart TV Box, conectat direct la televizor şi controlat cu o telecomandă. Cele mai aşteptate filme noi online din 2014-2015 pe care le veţi putea viziona online se regăsesc în lista de mai jos.

Ex Machina – 23 ianuarie 2015

Ce se întâmplă când inteligenţa artificială devine atât de complexă încât este aproape imposibil de deosebit de intelectul uman.

Filmul prezintă experienţa avută de un tânăr programator ales să participe într-un experiment gândit să testeze ultimele descoperiri în domeniul inteligenţei artificiale, evaluând calităţile umane exprimate de un A.I. experimental construit în forma unui personaj feminin extrem de atrăgător.

Fast and Furious 7 – 3 aprilie 2015

Filmul continuă seria de succes Fast and Furious, avându-i pe Vin Diesel şi Paul Walker în roluri principale. Cu cazierul curat şi înconjuraţi de prieteni, cei doi protagonişti Dominic Toretto şi Brian O’Conner încearcă să îşi facă o nouă viaţă, dar totul se năruie în momentul în care Ian Shaw intervine, dând startul unei noi runde de aventuri în afara legii.

Amânat aproape un an din cauza decesului actorului principal Paul Walker, Fast and Furious 7 va avea premiera în cinematografe în data de 3 aprilie 2015.

When Worlds Collide – 2015

Ţinută secret până în ultime clipă, vestea că civilizaţia umană este pe cale să fie exterminată în urma coliziunii cu o planetă rămasă până atunci necunoscută, care tocmai a pătruns în sistemul solar şi se află pe o traiectorie de coliziune cu pământul, creează o isterie de proporţii biblice. Când totul pare pierdut, descoperirea unui astronom privind existenţa unei a doua planete capabilă să suporte viaţă terestră dă startul unui efort colosal pentru construirea cât mai multor rachete capabile să transporte un mic grup de oameni şi mostre din fauna terestră, în speranţa de a împiedica astfel extincţia totală a rasei umane.

Terminator: Genisys – 3 iulie 2015

Având acţiunea fixată în lumea post-apocaliptică a anului 2032, Terminator: Genisys îl are ca protagonist pe John Connor, în rolul de lider al rezistenţei – ultima redută rămasă în calea supremaţiei absolute a maşinilor controlate de SkyNet. Pus în faţa unei ofensive de amploare ce ar trebui să se desfăşoare pe ruinele oraşului Los Angeles, Connor are îndoieli privind viitorul ce îl aşteaptă şi şansele sale de reuşită. Temerile îi sunt confirmate de informaţiile obţinute de spioni, dezvăluind pregătirile făcute de SkyNet pentru lansarea unui contraatac neconvenţional, purtat simultan pe mai multe planuri temporale, în prezent, trecut şi viitor.

Mad Max: Fury Road – 15 mai 2015

La fel ca originalul Mad Max, Fury Road poziţionează acţiunea în peisajul deşertic ar unei lumi post-apocaliptice, ai cărei supravieţuitori duc o viaţă nomadă şi sunt nevoiţi să lupte constant supravieţuire şi asigurarea celor mai banale resurse necesare traiului zilnic. Însă cele mai înverşunate bătălii sunt duse de către doi rebeli aflaţi mereu pe fugă, dornici să restabilească ordinea în această lume dominată de haos.

Aceştia sunt Max, un luptător pornit să răzbune moartea soţiei şi a copilului său, respectiv Furiosa, o femeie convinsă că singura ei şansă de supravieţuire este traversarea deşertului înapoi către locul unde a copilărit.

Assassin’s Creed – 7 august 2015

Un barman cu o viaţă aparent banală este răpit de membrii unei corporaţii şi obligat să suporte torturile unei maşinării numită „The Animus”, proiectată pentru a stoarce amintiri din trecutul îndepărtat, trăite de strămoşii celui aflat în examinare. În cazul de faţă, barmanul nostru este descendentul unei vechi bande de asasini, care s-au ocupat cu procurarea de obiecte extrem de valoroase pe care liderii corporaţiei moderne încearcă să le recupereze.

Realizat ca o ecranizare a seriei de jocuri Assassin’s Creed, foarte apreciată printre fanii genului, filmul cu acelaşi nume va avea premiera în cinematografe după jumătatea acestui an.

The Legend of Hercules – 31 ianuarie 2014

Titlul spune aproape totul despre acest film nou. El ne prezintă o nouă versiune a legendei lui Hercule, eroul din mitologia greacă. Din păcate, în distribuţie nu vom găsi nume celebre. Kellan Lutz, cel care joacă rolul lui Hercules, a apărut şi în seria Twilight. Cu efecte speciale moderne şi o perspectivă interesantă asupra vieţii sale, Legenda lui Hercule ar putea fi pe lista celor ce apreciază filmele de acţiune.

RoboCop – 7 februarie 2014

Au trecut mai bine de 20 de ani de la prima serie a de filme RoboCop şi tind să cred că mulţi dintre cititori nici nu au auzit despre ele. Acest film nou tratează aceeaşi poveste a poliţistului Alex Murphy, rănit grav într-un accident, ce primeşte un corp mecanic pentru a lupta în continuare de partea justiţiei. În cazul acestui film nou, rolul său este jucat de Joel Kinnaman, un actor ce-a mai bifat rolul minore în alte filme precum Safe House sau The Girl with the Dragon Tatoo. Din fericire pentru noi, audienţa, el va fi înconjurat de actori foarte bine cotaţi: Gary Oldman, Michael Keaton, Samuel L Jackson şi Abbie Cornish.

The Monuments Men – 14 februarie 2014

Atunci când George Clooney este regizor, scenarist şi actori într-un film nou, probabil că ar trebui să-l treci pe lista de filme noi online pe care trebuie să le vezi în 2014. Mai mult, alături de el vor juca Matt Damon, Bill Murray, Cate Blanchett şi John Goodman. Cu o asemenea distribuţie, aproape că nici nu mai contează povestea filmului. O vom menţiona însă. În timpul celui de-al doilea război mondial, armata americană a trimis în Europa un grup special de soldaţi, însărcinaţi să găsească şi să salveze operele de artă furate de nazişti. Desigur, atunci când spunem soldaţi, nu ne referim neapărat la tineri antrenaţi pentru război, cât directori de muzee sau profesori de artă.

3 Days to Kill – 21 februarie 2014

Aceasta este limita de timp pe care o primeşte Ethan Runner (Kevin Costner), un agent secret pe moarte, să ucidă pentru a-şi salva viaţa. Atunci când el vrea să renunţe la viaţa pe care a dus-o până atunci pentru a petrece mai mult timp cu fiica lui, angajatorul are ale planuri. El este îmbolnăvit şi apoi primeşte o misiune nouă. Dacă o va duce la îndeplinire, va primi medicamentul care-l va salva. Filmul acesta se adresează în mod special celor ce apreciază titlurile de acţiune, aşa cum veţi vedea în trailer-ul de mai jos.

300: Rise of an Empire – 7 martie 2014

Aţi fost impresionaţi de filmul 300? Aceasta este continuarea poveştii spartanilor. Din păcate, personajul jucat de Gerard Butler a murit în primul film, aşa încât nu vom avea parte de prezenţa lui în Rise of an Empire. Temistocle prea conducerea armatei spartane, ce trebuie să lupte din nou împotriva regelui Xerses. Alături de el va fi şi Artemisia (Eva Green), comandantul navelor de război persane. Datorită scenelor foarte violente, acest film nu va putea fi vizionat în cinematografe împreună cu copiii.

Noah – 28 martie 2014

Aşa cum vă puteţi imagina, aceasta este o perspectivă modernă asupra legendei lui Noe, una dintre cele mai vechi poveşti cunoscute. Personajul principal va fi interpretat de Russell Crowe, iar alături de el îi vom vedea şi pe Anthony Hopkins, Frank Langlla, Nick Nolte şi Ray Winstone. Printre actriţele ce se regăsesc în distribuţia acestui film nou din 2014 se numără Jennifer Connelly şi Emma Watson.

Godzilla – 16 mai 2014

La fel ca Jurrasic Park, Godzilla este un subiect clasic, reluat anul acesta pentru a treia sau a patra oară. În distribuţie îi vom regăsi pe Bryan Cranston, Juliette Binoche şi Ken Watanabe. Pentru cei ce nu sunt familiari cu subiectul, un monstru imens, rezultat în urma unui accident nuclear, iese din mare şi începe să distrugă tot ce găseşte în cale. Filmul Godzilla ce va fi lansat anul acesta nu avea un scenariu similar celui din 1998. El va fi foarte similar cu filmul japonez original, lansat în 1954.

X-Men: Days of the Future Past – 23 mai 2014

Fanii seriei de benzi desenate X-Men vor avea posibilitatea să vizioneze un nou film anul acesta. Days of the Future Past ne prezintă un episod în care personajele din filmul iniţial se vor alia cu cele mai tinere din X-Men First Class pentru a evita extincţia speciei umane. Mai precis, Wolverine va călători în timp pentru a împiedica un eveniment catastrofic. Ce înseamnă asta pentru fani? Toţi actorii importanţi din filmele anterioare vor juca în acest film nou.

Acestea sunt doar câteva din filmele noi pe care le veţi putea urmări în 2014. După lansarea în cinematografe, ele vor apărea şi ca filme online, fiind disponibile la serviciile de conţinut video la cerere. Trebuie să înţelegeţi că distribuitorii nu pot să le ofere acestor servicii drepturi de vizionare pentru a nu afecta vânzările de bilete în cinematografe. Şi pentru că am omis cu siguranţă o serie întreagă de alte filme noi online din 2014, puteţi folosi căsuţa de comentarii de mai jos pentru a le menţiona pe cele mai importante.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News