Filme pe Netflix: 5 producții cu încasări foarte mari disponibile acum pe platformă

02.12.2020
Filme pe Netflix: 5 producții cu încasări foarte mari disponibile acum pe platformă
Foto: Profimedia Images

Cu competitori din ce în ce mai puternici, precum Disney+ și HBO Max, platforma Netflix trebuie să fie mereu în gardă când vine vorba de ce filme și alt tip de conținut oferă. Deși nu a difuzat prea des filme cu supereroi sau din francize cunoscute precum Star Wars, platforma a făcut disponibile unele dintre cele mai populare filme din istorie.

Mai jos este o listă cu câteva dintre producțiile cu cele mai mari încasări care sunt disponibile pe Netflix acum.

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008)

Partea mai puțin plăcută când vine vorba de filmele cu cele mai mari încasări este că, de multe ori, ele sunt doar continuări dezamăgitoare ale unor filme foarte bune. Spre exemplu, niciun fan „Indiana Jones” n-ar recomanda, cu bună știință, filmul din 2008, dar este pe listă pentru că a avut încasări uriașe. Indy, sexagenarul Harrison Ford, se luptă cu agenții sovietici pentru un craniu de cristal cu puteri speciale, cu ajutorul puștiului Mutt (Shia LeBeouf) și a fostei sale iubite, Marion (Karen Allen).

Citește și: Recenzie „The Christmas Chronicles: Part Two”: O nouă aventură de Crăciun

Cate Blanchett intră în pielea personajului mizerabil și intrigant Irina Spalko, liderul agenților sovietici. „Crystall Skull” are toate elementele unei aventuri de tipul „Indiana Jones”: obiecte misterioase, antagoniști deasupra tuturor, creaturi ciudate și obstacole, dar nu oferă emoțiile predecesorilor săi.

The Wandering Earth (2019)

Filmul de acțiune al lui Frank Gwo (2019), bazat pe romanul lui Liu Cixin, se centrează în jurul unui grup de astronauți din anul 2061 și al misiunii lor de a proteja Pamântul. Pe măsură ce Soarele se mărește, astrul amenință planeta noastră, dar, îndepărtându-se de centrul sistemului solar, înseamnă că se aventurează către alte obstacole, precum Jupiter. Această misiune periculoasă de a muta planetele nu este fără risc, ci presupune o adevărată aventură interstelară.

Madagascar: Escape 2 Africa (2008)

Alex, Marty, Gloria și Melman s-au decis să se întoarcă la viața din grădina zoologică din New York, însă planurile le sunt date peste cap odată cu prăbușirea avionului lor. Așa ajung să întâlnească alte animale din speciile lor și să afle mai multe despre cum trăiește fiecare animal în sălbăticie.

The Croods (2013)

Ficțiunea animată preistorică este un gen de film mai dezvoltat decât ne-am aștepta, cu „The Croods” pierzându-se printre uriași precum „Ice Age”. În acest film, în perioada Croodaceous, Grug (Nicolas Cage) conduce familia sa care o prezintă pe Eep, fiica lui, ca fiind rebelă când începe să intre în vorbă cu un băiat.

Citește și: Topul celor mai bune filme de animație pe care le vom putea vedea în următorul an

Când familia este forțată să părăsească propria casă și să înfrunte teama apocalipsei, sunt nevoiți să se alieze cu noua cunoștință a lui Eep pentru a supraviețui.

Despicable Me (2010)

Gru (Steve Carell) trăiește cea mai frumoasă perioada din viața lui până când adoptă trei puștoaice de care ajunge să se atașeze. Acum, toată responsabilitatea aceasta parentală căzută pe umerii săi ajunge să-i pună în pericol atât cariera, cât și stilul de viață.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News