HBO Max s-ar putea închide, în locul său ar urma să fie lansat „Max” cu tot conținutul Warner Bros. Discovery

06.12.2022
HBO Max s-ar putea închide, în locul său ar urma să fie lansat

HBO Max, serviciul care a înlocuit vechiul HBO Go, este considerat a fi încă destul de nou, însă acesta ar putea fi înlocuit foarte curând cu un altul. Între timp, companiile Warner Bros și Discovery au fuzionat, iar acest eveniment a venit cu o serie de schimbări majore în oferta de filme și seriale de pe HBO Max, dar și pentru planurile de viitor ale studiourilor. Filme care erau deja aproape finalizate au fost anulate, în timp ce multe producții originale și licențiate au dispărut din oferta HBO Max. Se pare însă că schimbările nu se termină, iar HBO Max ar putea renunța la numele din prezent.

HBO Max ar putea fi înlocuit cu un serviciu care include mai multe „canale”

Se pare că noua conducere Warner Bros. Discovery dorește să separe brand-ul HBO de cel al serviciului de streaming. Întrucât noul serviciu care îl va înlocui va integra atât conținutul HBO, cu filme și seriale, dar și conținutul Discovery, cu emisiuni și documentare, HBO nu ar descrie corect întreaga ofertă de producții. Astfel, conform CNBC, noul serviciu se va numi simplu, „Max”.

Max ar putea implementa câteva idei inspirate de Disney+, precum organizarea diverselor brand-uri deținute de Warner Bros. Discovery în noua aplicație. Disney+ are canale separate pentru Marvel, Animații Disney, Pixar, Star Wars, National Geographic și Stars, iar Warner Bros. Ar putea oferi pe Max canale precum DC Comics, Discovery, Warner Bros., CNN și altele, care sunt sub umbrela sa.

Planul noului CEO Warner Bros. Discovery este să crească profitabilitatea companiei, iar acest lucru ar putea veni și cu creșteri de prețuri pentru accesul la serviciile sale. În anumite țări, HBO Max și Discovery Plus oferă și abonamente cu reclame, iar unul dintre planuri este creșterea veniturilor din zona de advertising. Astfel, este posibil să primim astfel de servicii și în țările în care nu erau încă.

sursa: CNBC

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult