HTC şi Björk au lansat primul album muzical VR din lume

03.06.2016
HTC şi Björk au lansat primul album muzical VR din lume
HTC a lansat, în parteneriat cu artista Björk, VR Album Exhibition, primul album muzical VR. Acesta va face parte din Björk Digital, turneul mondial digital de 18 luni al artistei. 
 
Debutând în cadrul festivalului Vivid din Sydney, acest eveniment reprezintă una dintre primele colaborări dintre VR şi muzică. Fiecare experienţă este creată special pentru piesele de pe al optulea album de studio al lui Björk, numit „Vulnicura”, şi va fi expusă pe platforma HTC de realitate virtuală, Vive.
 
 
În serile de deschidere ale festivalului Vivid, Björk va evolua ca DJ, iar deţinătorii de bilete vor primi acces VIP pentru seara respectivă la VR Album Exhibition, precum şi acces la evoluţia lui Björk ca DJ. La intrarea în expoziţie, oaspeţii vor fi primiţi într-o încăpere comună pentru vizionare, unde vor fi disponibile mai multe căşti Vive pentru vizionarea experienţei albumului „Vulnicura Virtual VR”.  
 
Mai multe informaţii despre Festivalul Vivid şi spectacolul Björk din Sydney pot fi găsite aici.
Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video