ICEEfest si ShortsUP vă invită la film: „Life in Digital Age”, la Grand Cinema & More

ICEEfest si ShortsUP vă invită la film: „Life in Digital Age”, la Grand Cinema & More

În pregatirea celui mai mare festival dedicat Internetului si tehnologiei, ICEEfest şi ShortsUP au realizat o selecţie de scurtmetraje internaţionale premiate care vor rula la cinema-ul din cadrul Băneasa Shopping City, înainte si după festival, în perioada 2-10 iunie.

Proiectul e parte integrantă din conceptul de entertainment gândit pentru ediţia din acest an a ICEEfest, festival care are loc la Bucureşti în 9 şi 10 iunie, tot la Grand Cinema & More.

Cum supravieţuieşti în era digitală? E întrebarea de la care pornesc filmele  recomandate de ShortsUP. Vom vedea mari aventuri, poveşti de dragoste, conspiraţii şi revelaţii apropo de realitatea virtuală.

Câteva exemple:

Noah (regia Patrick Cederberg & Walter Woodman, Canada, 2013): însumează cele mai intense 17 minute petrecute pe Facebook şi Chatroulette. Un întreg carusel emoţional consumat în faţa computerului se regăseşte într-un scurtmetraj premiat la Clermont Ferrand Film Festival şi Toronto Film Festival

Time Freak (regia Andrew Bowler, SUA, 2011): filmul nominalizat la premiile Oscar spune povestea unui fizician care visează să călătorească în „timeline-ul” propriei vieţi pentru a-şi pune la punct dezamăgirile

World of Tomorrow (regia Don Hertzfeldt, SUA, 2015): răspunde la toate întrebările fundamentale ale existenţei umane în fix 16 minute de animaţie digitală. Film răsplătit cu 44 de premii internaţionale

A Senior Moment (regia Michelle Davidson, SUA, 2012) şi Pony Place (regia Joost Reijmers, Olanda 2014): două comedii savuroase despre prăpastia „digitală” dintre generaţii şi toate compromisurile pe care trebuie să le faci ca să ţii pasul cu tehnologia.

Biletele pentru „Life in Digital Age” costă 25 de lei şi pot fi achiziţionate la Grand Cinema & More şi prin aplicaţia Cinemagia.

ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – va fi deschis anul acesta de discursul Netflix, prima prezenţă de acest gen în regiune pentru reţeaua care a adunat peste 81 de milioane de abonaţi la nivel mondial. Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul oficial.

ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – este organizat in parteneriat cu Orange, cu sprijinul Volkswagen, XAXIS, BCR, Jacobs şi Prometheus.
Companiile interesate să se alăture o mai pot face încă, aici. Ultimele bilete la preţul actual, înainte de scumpirea lor, sunt disponibile pe site-ul festivalului.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult