O actriță aflată pe val a povestit de ce nu a primit un rol la 16 ani: „Au zis că sunt ne…”

08.06.2023
O actriță aflată pe val a povestit de ce nu a primit un rol la 16 ani: „Au zis că sunt ne...”
Foto: Profimedia Images

Actrița Elle Fanning, acum în vârstă de 25 de ani, a povestit motivul tulburător pentru care nu a primit un rol într-un film la vârsta de 16 ani.

„Au spus că sunt nef****ilă”, a declarat tânăra, care a jucat în „The Great”, pentru Hollywood Reporter.

Elle Fanning a spus că filmul despre care vorbește, care probabil nu a mai fost făcut în cele din urmă, spunea povestea unei fete care mergea într-o călătorie cu tatăl ei.

Declarația respectivă fost făcută de una dintre persoanele responsabile cu filmul, un bărbat, pentru agentul actriței.

„Este atât de dezgustător. (…) Ce porc dezgustător!”, a continuat ea.

Într-un alt interviu, Fanning a declarat că unul dintre motivele pentru care nu a primit un rol într-un film important a fost că nu avea suficient de mulți fani pe Instagram.

Citește și: Cele mai bune filme ale lui Andrei Tarkovski, disponibile gratuit online

Următorul proiect în care va apărea actrița este „A Complete Unknown”, biografia cântărețului și poetului Bob Dylan. Ea o interpretează pe iubita starului de la începutul anilor ’60, Sylvie Russo.

Multe femei au trecut la Hollywood prin experiențe neplăcută sau șocante. Diane Kruger a dezvăluit că a trecut prin momente dificile în timpul preselecției pentru rolul Elena din filmul „Troia”.

Actrița de origine germană a declarat că în perioada audițiilor pentru film studioul a făcut-o să se simtă ca o bucată de „carne”.

„Îmi amintesc că dădeam teste pentru ‘Troia’ și a trebuit să merg la șeful studioului îmbrăcată în costum (ne – din film). M-am simțit ca o bucată de carne, privită de sus până jos și întrebată ‘De ce crezi că ar trebui să joci acest rol?’”, a declarat actrița, pentru publicația Variety.

Sursa: IndieWire

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult