Primul trailer al filmului „Star Wars: The Last Jedi”

Primul trailer al filmului „Star Wars: The Last Jedi”
Fanii filmului Star Wars au putut vedea primul trailer al mult-anticipatulului „Star Wars: The Last Jedi”, regizat de Rian Johnson, lansat vineri. Teaser-ul o înfăţişează pe Rey (interpretată de Daisy Ridley) părând stresată şi dezorientată în mijocul unui peisaj selenar, scrutând orizontul.
 
Odată ce camera avansează în peisajul arid ce cuprinde un soi de insulă unde au avut loc ultimele scene ale filmului anterior, o voce necunoscută – care pare a fi cea a lui Luke Skywalker (Mark Hamill) – poate fi auzită spunând: „Respiră. Doar respiră…Acum întinde mâna…”.
 
Apoi trailerul se centrează pe imaginea lui Rey apăsând cu degetele pe pământ, în timp ce pietricelele zboară în jurul său, ceea ce poate însemna că aceasta foloseşte Forţa.
 
În trailer apar şi Kylo Ren (Adam Driver), Finn (John Boyega), dar şi silueta regretatei actriţe Carrie Fisher în rolul generalului Leia Organa – iar videoclipul se încheie cu Luke stând în apropierea unei stânci, în timp ce pronunţă: „Numai eu cunosc adevărul. E timpul ca Jedi să ia sfârşit”.
 
Primul trailer al „Star Wars: The Last Jedi” a fost prezentat în cadrul evenimentului „Star Wars Celebration” din Orlando, Florida, sărbătorindu-se 40 de ani de la apariţia primului film, şi a fost bine primit de fanii filmului care au scris pe reţelele de socializare reacţii după vizionare. Trailerul poate fi vizualizat la acest link: http://imdb.to/2oxMohe.

Regizorul filmului, Rian Johnson, a dezvăluit că noul film „’Star Wars” se va centra pe modul în care Rey învaţă şi înţelege conexiunea sa cu Forţa.

 
El a explicat: „Parte prin ceea ce trece ea are legătură cu conştientizarea faptului că are această putere şi acest dar. Face primul pas în a accepta acest lucru care e în interiorul ei şi pe care nu ştia că îl are şi începe să îi întrezărească potenţialul. Nu vreau să trec la următorii doi ani. Vreau să văd ceea ce se întâmplă imediat”.
 
„Star Wars: The Last Jedi” va fi lansat pe 15 decembrie, 2017.
 
Carrie Fisher va fi prezentă în acest film, în rolul prinţesei Leia. Actriţa a filmat toate scenele în care urma să apară înainte de moartea sa bruscă din decembrie.
 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video