Proiectul de muzică Telekom Electronic Beats vine şi în România, în aprilie

Proiectul de muzică Telekom Electronic Beats vine şi în România, în aprilie

Telekom aduce în România Telekom Electronic Beats (TEB), un proiect de muzică electronică. Acesta va demara în 13-14 aprilie, cu o serie de concerte în Control Club, Bucureşti, unde TEB prezintă nume din muzica electronică internaţională precum: DJ-ul şi compozitorul de muzică electronică din Anglia George Evelyn, omul din spatele trupei britanice Nightmares On Wax, şi Modeselektor, duo-ul german de muzică electronică format din Gernot Bronsert şi din Sebastian Szary. Line-up-ul va fi completat de artiştii locali Golan, YellLow, Otherside & Temple Invisible.

 

Accesul la concerte se va face începând cu orele 19:30, iar preţul unui bilet va fi de 40 de lei şi 70 de lei abonamentul pentru cele două zile.

 

În România, proiectul european de muzică şi lifestyle vine cu website-ul local Electronicbeats.ro, precum şi cu evenimente internaţionale şi locale, petreceri proprii sau la care TEB se va afilia, calendarul de evenimente urmând să fie anunţat atât pe site, cât şi pe pagina de Facebook Telekom Electronic Beats.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video