Revelion de coşmar pentru Mariah Carey

Anul 2016 a fost unul dificil din multe puncte de vedere. Au fost multe atentate teroriste, zeci de actori şi cântăreţi celebri au murit, iar Donald Trump a câştigat alegerile din SUA. Pentru unii oameni 2016 a avut surprize neplăcute chiar şi în ultimele sale minute. Un exemplu este celebra cântăreaţă Mariah Carey, care a participat la un concert de Anul Nou în New York.

Potrivit echipei solistei, din cauza unor probleme tehnice, Mariah a pierdut ritmul la una dintre melodiile sale celebre. Ghinionul a continuat, însă. La scurt timp după aceea s-a defectat, cum se zice, „CD-ul”, iar mulţimea a văzut că superstarul făcea playback, un lucru care nu este acceptat la concertele anunţate ca fiind LIVE din SUA.

Robert Goldstein de la Maryland Sound International, compania care s-a ocupat de aspectele tehnice ale evenimentului, a susţinut că aparatura nu a suferit defecţiuni şi că probabil altceva a cauzat problemele celebrei cântăreţe, care a câştigat de-a lungul carierei cinci premii Grammy. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video