Scurgere de informații care implică platforma Disney+. Când ar urma să fie lansat filmul „Black Widow”

26.11.2020
Scurgere de informații care implică platforma Disney+. Când ar urma să fie lansat filmul „Black Widow”
Foto: Shutterstock

Un video promoțional conținând informații de importanță capitală pentru canalul Disney+ a fost urcat, aparent din greșeală, pe internet.

În video sunt dezvăluite detalii despre planurile din 2021 ale canalului de streaming Disney+, planuri care se pare că oricum urmau a fi dezvăluite în jurul datei de 10 decembrie.

Video-ul, a cărei autenticitate nu a fost confirmată în niciun fel, a apărut după ce s-a auzit că în viitorul apropiat Disney va prioritiza conținutul de streaming.

Citește și: Amazon anunță sfârșitul serialului SF „The Expanse”

Filmulețul conține numeroase informații despre viitoarele lansări Disney+, inclusiv despre cea a seriei produsă de MCU, „The Falcon and the Winter Soldier”, care, aparent, era plănuită ca o lansare săptămânală din 13 august.

O altă informație din video dezvăluie și o dată de lansare în premieră pe canalul de streaming pentru mult întârziatul film „Black Widow”, pe 16 aprilie.

De o importanță capitală este și planul de a lansa o componentă 18+, care ar include producții precum „Deadpool”, „Logan” și alte achiziții ale companiei Fox.

Disney: „Totul vine la voi acasă”

Dacă aceste informații din video sunt chiar și doar parțial adevărate, aceste planuri ar deschide o mulțime de posibilități pentru canalul de streaming. Chiar și promisiunea din finalul filmulețului parcă vine ca o confirmare: „Totul vine la voi acasă”.

Citește și: George Clooney vorbește despre lansarea filmului său SF, „The Midnight Sky”, prin prisma eșecului „Tenet”

Totuși sunt câteva aspecte din video care nu se potrivesc. Se pare că elementul 18+ al Disney+ nu va fi lansat până în aprilie 2021, dar „Kingsman: The Secret Service” va fi lansat, online, pe 5 martie, date care se bat cap în cap. Iar „The Falcon and the Winter Soldier” primește iar data de lansare în august.

Zvonuri sau nu, cert e că a mai circulat și informația că Disney plănuia să lanseze un serviciu internațional de streaming diferit folosind brandul Star.

Sursa: Den of Geek

Urmărește Go4IT.ro pe Google News