Vplus.ro sau cum vrea să fugă Vplay de procese

Vplus.ro sau cum vrea să fugă Vplay de procese

Filme şi seriale noi integrate într-o interfaţă prietenoasă şi dubios de familiară. Aşa se prezintă, la prima vedere, vplus.ro, un site nou care ne aduce aminte de defunctul vplay.ro.

Vplus.ro are o interfaţă care seamănă izbitor cu Vplay. Mai mult. Când încerci să accesezi un film sau un serial eşti îndrumat să te loghezi cu contul de Vplay, semn că baza de date este aceeaşi şi că vorbim de o mutare a conţinutului de pe un server pe altul.

vplus.ro sau cum încearcă vplay să scape de procese

Conţinutul oferit pe vplus.ro este împărţit pe două categorii principale: seriale online şi filme online. Dintre acestea, de departe cea mai populară este secţiunea de seriale. În fiecare din categorii se găseşte o casetă pentru căutare rapidă prin care putem găsi rapid filmele sau serialele care ne interesează. Alternativ, putem restrânge lista cu rezultate alegând genul filmului dorit.

Lista cu filme sau seriale ce pot fi văzute online este generată automat, toate filmele sau episoade pentru seriale online având imagine de copertă şi o scurtă descriere pentru acţiunea din film. Lost, Heroes, Fringe, Familia Bundy, Prison Break, House M.D., M*A*S*H, The Big Bang Theory, Two And a Half Men, Californication, Sanctuary, Supernatural sunt doar câteva dintre serialele disponibile.

Şi lista de filme online conţine titluri noi, multe dintre ele difuzate recent în sălile de cinema. Printre acestea, găsim filme ca Elysium, Source Code, Fast & Furious 6, A good day tot die hard, Ghost Protocol, Clash of The Titans, The Girl with the Dragon Tattoo, Angels & Deamons, Last Stand cu Arnold Schwarzenegger, Skyfall 007 şi multe altele.

Vorbim practic de o mutare a celor de la Vplay. O fugă, probabil, de responsabilitate şi de necazurile legale pe care le au deja cu deţinătorii drepturilor de difuzare, pentru că oricât ar încerca unii dintre noi să închidă ochii şi buzunarele este evident oricui că nu vorbim de o afacere curată. Vplus nu este decat un Vplay reîncălzit, cu aceleaşi obiceiuri vechi.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video