Vunk – primul videoclip creat 100% din GIF-uri special filmate pentru asta şi folosind Snapchat [VIDEO]

Vunk - primul videoclip creat 100% din GIF-uri special filmate pentru asta şi folosind Snapchat [VIDEO]
Formaţia Vunk a lansat vineri, la ora 10:00, primul videoclip creat 100% din GIF-uri special filmate pentru asta şi folosind aplicaţia Snapchat. Premiera românească în domeniu este realizată de însuşi Cornel Ilie, liderul formaţiei, care a filmat şi regizat videoclipul.
 
 
Cornel Ilie pentru Mediafax privind această premieră în România: „Noi, Vunk, am încercat mereu să spunem poveşti folosind cele mai noi tehnologii sau aplicaţii. Am realizat primul videoclip creat 100% din GIF-uri special filmate pentru asta şi folosind aplicaţia Snapchat. De asemenea, campania lansării de astăzi, de la ora 10:00 dimineaţa, are la bază utilizatori ai platformei Snapchat, care este în continuă creştere de popularitate. Şi asta este, de asemnea, o premieră pentru piaţa românească de comunicare. În muzică, cel puţin. Este primul clip pe care îl filmez şi regizez şi asta mă face să am emoţii şi mai mari. Mulţi trăiesc în fiecare zi ca în cel mai extins GIF, făcând aceleaşi lucruri, fără să mai lase loc de improvizaţie în viaţa lor. Eu îmi doresc să-i fac să sară din GIF-ul lor personal. Aşa se cheamă şi piesa, ‘Sări’. Aşa face şi clipul nostru, sare din tipare. #saricuSHARE”.
 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video